Η «γραμμή» Αλαφούζου: Στηρίζουμε Μπόλονι, φταίνε οι παίκτες που ζητούσαν και bonus

Ο Παναθηναϊκός – Μπολονιακός, την έκανε από κούπες στο ματς με τον ΠΑΣ και η «γραμμή» που έπεσε είναι να στηριχθεί ο Μπόλονι και ν΄ απαξιωθούν οι παίκτες. Τα παλιόπαιδα που ζητούσαν και πριμ από τον Αλαφούζο, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού 2-1.

Φοβερά πράγματα γράφουνε οι Αλαφουζοτέχνες για τα παλιόπαιδα, που τόλμησαν να ενοχλήσουν τον Αλαφούζο εκείνο το βράδι για bonus – bonus, επειδή είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Τέτοια τσιγκουνιά δεν πρέπει να έχει ζήσει ξανά ο Παναθηναϊκός. Τέτοια ισοπέδωση. Τέτοια ξεφτίλα. Να κατηγορούν τους παίκτες επειδή ζήτησαν πριμ. Λες και ήθελαν να κάτσουν να χάσουν.

Και για τον Λάζλο Μπόλονι τον «αρχιτέκτονα» του νέου Παναθηναϊκού, κουβέντα. Μόνο ότι παίζει αντιποδόσφαιρο. Για τον Αλαφούζο, επίσης κουβέντα. Ποιος τους έφερε όλους αυτούς στον Παναθηναϊκό; Ο Πογιάτος ή ο Ρόκα; Ο Ντρεοσί, που ακριβώς βρίσκεται; Υπάρχει; Αυτόν, γιατί δεν τον ακούμπησαν; Αυτός δεν έχει ευθύνη;

Στον Παναθηναϊκό επέστρεψε το χάος μετά τον αποκλεισμό. Και το χάος… βρωμάει από το κεφάλι. Προς Θεού, μην ειπωθεί τίποτα για τον Αλαφούζο. Οι παίκτες φταίνε. Να τους γίνει και μείωση αποδοχών. Θα γραφτεί κι αυτό, που θα πάει…

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα μετά το “bonus-bonus“: Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1 (Κύπελλο), Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0 (Πρωτάθλημα), Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1 (Πρωτάθλημα), Παναθηναϊκός – Γιάννινα 1-2 (Κύπελλο)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα