Η iapopsi.gr απαντάει και… εκπαιδεύει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έδωσε μαγνητοφωνημένη συνέντευξη Τύπου, με ερωτήσεις τις οποίες γνώριζε δυο ημέρες πριν. Ούτε στη Σοβιετία. Και είπε ένα κάρο ασυναρτησίες. Τα αναμενόμενα, δηλαδή.

Η iapopsi.gr σε κάθε φράση που είπε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, έχει και την δική της απάντηση. Όπως είπε ότι στόχος του με το βίντεο είναι να εκπαιδεύσει τους διαιτητές, η iapopsi.gr… εκπαιδεύει κι αυτή τον Άγγλο. Γιατί κι αυτός χρειάζεται εκπαίδευση.

Πάμε από την αρχή:

Είπε ο Κλάτενμπεργκ  ότι ο Πορτογάλος βοηθός του, Πορτογάλος Καπέλα, είναι ο υπεύθυνος του VAR. Και γιατί εμπιστεύτηκε τον φίλο του Περέιρα στην θέση αυτή; Αυτό είναι το ένα. Το άλλο; Είναι ευχαριστημένος ο Άγγλος που οι διαιτητές είναι ανεκπαίδευτοι κι επειδή δεν έχουν που να το πουν, λένε τα παράπονά τους στο Βαρούχα;

Είπε ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο στους διαιτητές. Μέχρι πότε; Να το προσδιορίσει χρονικά. Έναν μήνα; Δυο; Τρείς; Τι τον χρειάζονται τον χρόνο αφού είναι «εκπαιδευμένοι»;

Είπε ότι είναι υπέρ της διαφάνειας. Έτσι την ξέρουνε την διαφάνεια στην πατρίδα του; Να μην δίνει, πια, τις συνομιλίες των διαιτητών με τους VARistes;

Είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει πολιτική. Όταν απαντάει ευθέως στον Ολυμπιακό, αυτό είναι η δεν είναι πολιτική;

Είπε, ότι «αν τα λάθη των διαιτητών είναι τίμια, θα τα διορθώνουμε κι αν δεν είναι, θ’ απομακρύνονται». Απομάκρυνε κανέναν; Όχι, βέβαια. Ο ΟΦΗ έχει δεχτεί δυο «πιστολιές» από την διαιτησία, μία με τον Ατρόμητο, μία με τον ΠΑΟΚ.

Είπε ότι έχει «όραμα». Καλώς τον… Μάρτιν Λούθερ Κινγκ της ελληνικής διαιτησίας. Το «όραμά» του, το βλέπουμε κάθε αγωνιστική, στο πανόραμα.

Είπε, ότι ζήτησε από τους διαιτητές να κάνουν υπεύθυνη δήλωση αν αυτοί η συγγενικά τους πρόσωπα έχουν σχέση με ΠΑΕ. Και αν έχει σχέση με ΠΑΕ ο πρόεδρος ΕΠΣ που «προωθεί» τον διαιτητή με αντάλλαγμα την ψήφο του στις εκλογές τη ΕΠΟ, ο Κλάτενμπεργκ το γνωρίζει; Ξέρει πως αναρριχάται ένας διαιτητής; Ξέρει τι ψηφίζει ο κάθε βλαχοπρόεδρος και τι ζητάει από τον υποψήφιο πρόεδρος της ΕΠΟ;

Είπε γιατί “ανέλυσε” τη φάση του Ελ ΑραμπΒαρούί οκτώ ημέρες μετά; Δεν είπε τίποτα. Μόνο γενικόλογα. Ότι ήθελε να ξεκαθαρίσει πως δουλεύει το 3D.

Είπε για τις επιθέσεις του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του, ότι είναι ανοικτός σε… διάλογο. Θυμίζει τον διάλογο του… Ερντογάν. Πρώτα απατάει στον Ολυμπιακό, δεν απαντάει αμέσως στη φάση του Ελ Αραμπί και μετά, θέλει συνομιλίες για το… καλό του ποδοσφαίρου.

Είπε ότι θα συναντηθεί με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να τους… εκπαιδεύσει. Ας εκπαιδεύσει πρώτα τους διαιτητές και μετά τους παίκτες και τους προπονητές.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι περισσότερο “πολιτικό πρόσωπο” παρά αρχιδιαιτητής, Αναφέρει ακριβώς τ’ αντίθετα από αυτά που συμβαίνουν και πάει να βγάλει “τρελό” έναν ολόκληρο λαό.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα