Η Καλλιθέα ζητά ν’ αλλάξει ο διαιτητής στο ματς Επισκοπής-Κηφισιάς

Θέτει τον Μπένετ προ των ευθυνών του

Η Athens Kallithea έστειλε τρίτη επιστολή στην ΚΕΔ για να γίνει αντικατάσταση του διαιτητή στο παιχνίδι της Κηφισιάς με την Επισκοπή. Παράλληλα, ζήτησε και την παρουσία του Στιβ Μπένετ σε αυτό.

Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης ορίστηκε να διευθύνει το συγκεκριμένο ματς, με την ομάδα της Καλλιθέας να αναφέρει πως είναι μη αξιολογημένος για τη Super League 1.

Η Athens Kallithea έστειλε νέα επιστολή που αφορά στο αίτημα που κατέθεσε εγγράφως μια μέρα πριν και ζήτησε ισονομία και ορισμό διαιτητών που είναι αξιολογημένοι για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κ. Bennett,

Σε συνέχεια της υπ’ αρίθμ.Πρωτ: 26/30.5.2023 επιστολής μας και της τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου κ. Βίκτωρα Τσιολέκα με το μέλος της ΚΕΔ κ. Σταύρο Μάνταλο, διαπιστώσαμε με λύπη ότι ορίσθηκε αξιολογημένος διαιτητής στον αγώνα μας με την Ηλιούπολη και μη αξιολογημένος στον αγώνα του ετέρου διεκδικητή του Πρωταθλήματος ( ΠΑΕ Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑ), για τον αγώνα Επισκοπή – Κηφισιά και συγκεκριμένα ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος, τον οποίο φέτος έχετε ήδη τιμωρήσει 2 φορές.

Είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε – υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος διεύθυνε εκτός από άλλους αγώνες και το περίφημο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΛ για το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε τεράστια και δικαιολογημένα παράπονα από τις αποφάσεις του. Επίσης είναι απορίας άξιον πώς ορίσθηκε ένας διαιτητής SL2 από την Δράμα να διαιτητεύσει αγώνα στο Ρέθυμνο.

Με δεδομένο ότι δεν εισακουσθήκαμε για την ισονομία του Πρωταθλήματος να ορισθούν αξιολογημένοι διαιτητές και στους 2 αγώνες ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του κ. Πουλικίδη από αξιολογημένο διαιτητή της SuperLeague 1.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του ζητούμε την παρουσία σας στον αγώνα ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και η παρουσία σας στον εν λόγω αγώνα θα αποτελέσει εχέγγυο για την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος.

Η επιστολή θα αποσταλεί και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο Παναγιώτη, ο οποίος πρέπει να έχει ενημέρωση και άποψη.

Με εκτίμηση,

Για την Athens Kallithea FC

Βίκτωρ Τσιολέκας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα