Η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Sports Παρασκήνια

Κώστας Φορτούνης κάθε αγωνιστική εκθέτει τους προπονητές που τον παρόπλισαν στον Ολυμπιακό, και κυρίως αυτούς που του είχαν δείξει την έξοδο απ’ την ομάδα του Πειραιά. Σε κάθε παιχνίδι που τον χρησιμοποιεί ο Μίτσελ, ο Τρικαλινός μέσος είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος των ερυθρόλευκων.

Αναμφισβήτητα ο Φορτούνης είναι η κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που βρισκόταν στο πουθενά και όταν πήρε ευκαιρίες απέδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από κάποιες μεταγραφές που ήλθαν με τυμπανοκρουσίες και είτε αποχώρησαν ήδη, είτε βρίσκονται προς την έξοδο.
Τόσο ο Μαρτίνς που ήξερε καλά την αξία του Φορτούνη, όσο και ο Κορμπεράν που τον διαδέχθηκε, δεν υπολόγιζαν τον διεθνή μέσο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε σκληρά κι επέστρεψε για μια ακόμη φορά. Ακόμη και ο Μίτσελ αρχικά είχε τον Φορτούνη στο… ψυγείο. Στη συνέχεια του έδινε ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, μέχρι που πείστηκε πως τέτοιον παίκτη δεν έχει ο Ολυμπιακός. Στην κυριολεξία είναι αυτός που κρατάει την ομάδα του Πειραιά στη μάχη του τίτλου. Με τις ενέργειες, τις γκολάρες του, τους βαθμούς που προσφέρει, την ηγετική του φυσιογνωμία που εμπνέει τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα