Η κατασκευαστική «Reggeborgh» διαψεύδει για ΠΑΕ, ΚΑΕ Παναθηναϊκός – μήπως θέλει να χτίσει το γήπεδο στο Βοτανικό;

Η ολλανδική εταιρεία «Reggeborgh» διέψευσε τα δημοσιεύματα για μετοχική και διοικητική εμπλοκή της στην ΚΑΕ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση: «Ο όμιλος REGGEBORGH, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον επενδυτικό όμιλο της REGGEBORGH να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ή να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στην ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο όμιλος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες αυτές».

Κι η ανακοίνωση συνεχίζει: «Τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η τοποθέτησή της μετά από δημοσίευμα οικονομικής ιστοσελίδας που τόνιζε ότι «Ολλανδοί επενδυτές της οικογένειας Wessels ενδιαφέρονται να αναμειχθούν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Εδώ μπαίνει ένα ερώτημα: Γιατί δεν διέψευσαν οι ΠΑΕ και η ΚΑΕ και διέψευσαν οι Ολλανδοί; Τελείωσε το μελάνι ή χάλασε το πληκτρολόγιο;

Η εταιρία αυτή δεν είναι ξένη προς την Ελλάδα. Πρόσφατα εξαγόρασε την κατασκευαστική «Ελλάκτωρ».

Η «Α» και η iapopsi.gr το ψάχνουν το θέμα με την «Reggeborgh». Από τις πρώτες πληροφορίες, κάτι «παίζει» με τον Παναθηναϊκό και την ολλανδική κατασκευαστική. Δεν σημαίνει ότι επειδή έβγαλε ανακοίνωση, ότι έτσι είναι. Στο φινάλε, δεν είναι κακό να επενδύσει κάποια εταιρία στην Ελλάδα. Ύστερα, κατασκευαστική είναι η εταιρία αυτή, λογικό είναι να θέλει να κατασκευάσει το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα