Η κατοχή της Ιαπωνίας, 17,7% σφαλιάρα στους ψωνάρες της τηλεόρασης που πουλάνε μούρη

Η Ιαπωνία έριξε γερή μπάτσα στους διάφορους εξυπνάκηδες, σοφιστές και ξερόλες της πλάκας του ποδοσφαίρου κομπορρήμονες και ψωνάρες στο τετράγωνο.

Να στο εξηγήσω. Η Ιαπωνία, είχε λέει την λιγότερη κατοχή μπάλας σε όλη την ιστορία των Μουντιάλ κόντρα στην Ισπανία. Μόλις 17.7% και νίκησε 2-1 την Ισπανία.

Όλοι αυτοί οι αναλυτές της πλάκας και του μπάτσου, που σε πιπιλίζουν το μυαλό σε κάθε μετάδοση περί κατοχής, τι έχουν να πουν τώρα, ρε. Πάλι τα ίδια;

Πουλώντας μούρη και καλά, πλακώνουν για την κατοχή. Αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν, αρχίζουν τις παπαριές. Τόση κατοχή η μία ομάδα, τόση κατοχή η άλλη, τόση η παράλλη. Ζάλισμα τον έρωτα κανονικό.

Λες και παίζει μπάλα η κατοχή. Τον ρώτησαν κάποτε τον Νικόλα τον Αναστόπουλο, αν παίζει κανέναν ρόλο στο ποδόσφαιρο η κατοχή. Κι απάντησε ο Νικολό, «κατοχή μας είχαν οι Γερμανοί το σαράντα».

Κι είχε δίκαιο. Ποια κατοχή και παπαριές. Το θέμα είναι να πάει στο πλεκτό. Αυτό μετράει. Τα άλλα είναι για να τα λένε οι μέτριοι και αδαείς και να πουλάνε μούρη νε την στατιστική.

Κοίτα και το γράφημα τα λέει όλα, μάστορα. Ο Γκουαρντιόλα για να βάλει την μπάλα στην περιοχή, πρέπει να κατεβάσει όλα τα μαθηματικά και την τριγωνομετρία μαζί και την άλγεβρα.

Κι ο Αντσελότι, σου λέει,  βρες έναν τρόπο να πάει η μπάλα στον Μπενζεμά για να πάρουμε την κούπα. Όπως κι έκανε τόσα χρόνια.

Άντε με τους αναλυτές που πήξαμε

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα