Η Κόνι Μεταξά «κολάζει» και… προκαλεί ξανά

Η Κόνι Μεταξά αναμφίβολα είναι το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» όπως λέει το λαϊκό άσμα του τραγουδιστή και πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή. Για ακόμα μια φορά δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο επίκεντρο του «ινσταγκραμικού» κόσμου ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες που συζητιούνται.

Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει το ντόρο που δημιουργείται γύρω από τις αναρτήσεις της και κάθε φορά φροντίζει να το κάνει καλά καθώς οι δημοσιεύσεις γίνονται ακόμα πιο «καυτές».

Αυτή τη φορά, η όμορφη κόρη του Λευτέρη Πανταζή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη. Στην φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε την γυμνή της πόζα στην τζαμαρία του δωματίου της στο ξενοδοχείο, ενώ κρατά τους «New York Times», που καλύπτουν το γυμνό της κορμί, ενώ στο κεφάλι της έχει μία λευκή πετσέτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes των ακόλουθων αλλά και θαυμαστών της έπεσαν βροχή. Αλλά πολλοί ήταν και αυτοί που σχολίασαν λέγοντας από την πλευρά τους το νόημα που μπορεί να κρύβει η αποκαλυπτική εμφάνιση της Κωνσταντίνας και εκδηλώνοντας τον θαυμασμό τους μπρος στα πλούσια προσόντα της.

Αλλά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια από τους ακόλουθους της καθώς ένας έγραψε «Άμα ήμουν ψαράς θα τύπωνα χαρτί για ψάρια να γραφεί Νew york fish times μου έδωσες ιδέα…». Τέλος, κάποιοι χρησιμοποίησαν και ένα τραγούδι του τραγουδιστή Θαλασσινού δηλώνοντας τον θαυμασμό προς αυτήν τροποποιώντας λίγο τους στοίχους γράφοντας «Ο Θαλασσινός έλεγε ” να ήμουν εισιτήριο στην τσέπη σου”…εγώ θα έλεγα ” να ήμουν εφημερίδα στο κορμί σου”.

Ας θυμηθούμε όμως τι άλλο έχει αναρτήσει:

Διαβάστε επίσης