Η Κωνσταντοπούλου πέρασε γενεές δεκατέσσερις τον Τσίπρα

Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων είναι ένα ανοιχτό εθνικό ζήτημα, το ελληνικό κράτος οφείλει να διεκδικήσει τα 341 δισεκατομμύρια ευρώ από τη Γερμανία, κάτι που δεν έχει κάνει κάποια κυβέρνηση, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο ελληνικός λαός πρέπει να απαιτήσει από το κράτος να πράξει τα δέοντα.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για ανεκδιήγητη αντιπολίτευση που μετατοπίζεται από τον κοροναϊό ως τους μπαχαλάκηδες λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τυχοδιωκτική αντιπολίτευση με στόχο μικροκομματικά οφέλη, επενδύει στην καταστροφή αδιαφορώντας για την κοινωνία.

Υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ασκήσει βία σε συνταξιούχους, σε πρόσφυγες στη Μόρια και σε ανθρώπους που διαδήλωναν για τους πλειστηριασμούς.

Τόνισε πως θα πρέπει να είναι ιδιώνυμο αδίκημα η βία από την αστυνομία αλλά και κατά των αστυνομικών, έκανε λόγο για ένα σαθρό σύστημα και ζήτησε εκ βάθρων αλλαγές.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Κουφοντίνα είπε πως κάποιοι κάνουν κινήσεις για πολιτικά οφέλη. Σημείωσε πως εάν υπάρξει νεκρός απεργός πείνας θα είναι ένα στίγμα που δεν ξεπερνιέται για την ελληνική πολιτεία.

Είπε τέλος, πως η κεφαλαιοποίηση του θέματος από την αξιωματική αντιπολίτευση βλάπτει την διεκδίκηση. Ανέφερε πως την ευθύνη για το θα γίνει με τον Κουφοντίνα την έχει η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα