Η λακωνική απάντηση έκανε… τούρμπο τον Λαγό

Αναψαν για μία ακόμη φορά τα αίματα στη Βουλή, καθώς η λακωνική απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού, ξεσήκωσε τους βουλευτές του εθνικιστικού κόμματος.

Η επίκαιρη ερώτηση του κ. Λαγού αφορούσε στην εγκληματική δράση Αλβανού σε χωριό των Ιωαννίνων, που πρόσφατα σκότωσε ηλικιωμένο ζευγάρι και μπήκε σε καφενείο με χειροβομβίδα. Είχε βέβαια προηγηθεί ένας έντονα καταγγελτικός λόγος από τον βουλευτή της Χ.Α. ότι «ενώ ο κ. Δένδιας έσπευσε στη Μανωλάδα για να συμπαρασταθεί στους αλλοδαπούς, δεν έπραξε το ίδιο για τους Έλληνες στην ελληνοαλβανική μεθόριο που υποφέρουν από την εγκληματική δράση αλλοδαπών».

«Πρόκειται για ένα βαρύτατο έγκλημα που εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε λίγες ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Δεν έχω κάτι άλλο να πω» απάντησε ο υπουργός για την εγκληματική δράση του συγκεκριμένου κακοποιού. «Απαράδεκτη», χαρακτήρισε τη στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σχολιάζοντας ότι «ενώ δεν απαντά στη Βουλή, είναι λαλίστατος σε συγκεντρώσεις φίλων του που βρίσκονται στις μασονικές τάξεις».

Πρόσθεσε δε ότι οι κακοποιοί «έχουν γραμμένο» το υπουργείο και κάνουν ό,τι τους «γουστάρει», ενώ προέτρεψε την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την τιμωρία της ρατσιστικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν οι αλλοδαποί σε βάρος των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης