
Η Λάρισα «μπαμ» με πρώην παίκτη της Τσέλσι
Σε μία ιδιαίτερα ηχηρή μεταγραφική κίνηση βρίσκεται κοντά η ΑΕΛ, καθώς είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον πολύπειρο Γκαέλ Κακουτά.
Ο 34χρονος διεθνής Κονγκολέζος με γαλλική καταγωγή διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο παρελθόν φόρεσε, μεταξύ άλλων, τις φανέλες της Τσέλσι, της Λα Κορούνια, της Φούλαμ, της Σεβίλλης και της Λάτσιο, χτίζοντας μια καριέρα με σημαντικές παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Με την Τσέλσι κατέκτησε την Premier League τη σεζόν 2009-10, καθώς και το Κύπελλο Αγγλίας το 2010. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος, με τελευταίο του σταθμό ομάδα της Τουρκίας, και πλέον βρίσκεται προ των πυλών της έλευσής του στην Ελλάδα.
Καθοριστικό ρόλο στην επικείμενη συμφωνία φέρεται να έχει παίξει η παρουσία του συμπαίκτη του στην εθνική Κονγκό, Μπατουμπινσικά, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Ατανάσοφ στην υπόθεση Όλαφσον, δείγμα της κινητικότητας που υπάρχει στο εσωτερικό του συλλόγου.

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ της ένα ποδοσφαιρικό όνομα με σπουδαίο υπόβαθρο και εμπειρία, σε μια κίνηση που ανεβάζει τον πήχη των φιλοδοξιών της. Και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη του συλλόγου.


