Η Λάτσιο ζητά αποζημίωση 50.000 ευρώ από τους οπαδούς της

Αποζημίωση 50.000 ευρώ από τους οπαδούς της ζητάει η Λάτσιο.

Ο σύλλογος της Ρώμης απαιτεί αποζημίωση για χαμένα έσοδα απ’ όσους «έκλεισαν» μια εξέδρα σε παιχνίδι με την Σέλτικ για το Europa League.

Στις 3 του περασμένου Οκτωβρίου, σε αγώνα της Λάτσιο με την Ρεν στο «Ολίμπικο» για την φάση ομίλων του Europa League (οι Λατσιάλι νίκησαν 2-1 με ανατροπή), οπαδοί των γηπεδούχων εντοπίστηκαν να χαιρετούν φασιστικά.

Η UEFA δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και, ως τιμωρία προς τον ρωμαϊκό σύλλογο, έκλεισε μια από τις εξέδρες στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι (με την Σέλτικ, στις 7 Νοεμβρίου).

Δύο μήνες αργότερα, η Λάτσιο πέρασε στην αντεπίθεση. Έστειλε, λοιπόν, ονομαστική επιστολή στους οπαδούς που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι γι’ αυτή την τιμωρία και τους ζητάει να της επιστρέψουν 50 χιλιάδες ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα χαμένα έσοδα λόγω της συγκεκριμένης τιμωρίας!

«Από την καταγραφή των οργάνων της UEFA και της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι είστε υπεύθυνος για συμπεριφορές που επέφεραν ζημιά που υπολογίζεται στα 50 χιλιάδες ευρώ. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε να έρθετε σε επαφή με τον σύλλογο για να συμφωνηθεί ένας τρόπος αποζημίωσης» αναφέρει η εν λόγω επιστολή.

Ο Κλαούντιο Λοτίτο είχε δηλώσει τότε ότι οι υπεύθυνοι έχουν ταυτοποιηθεί και θα τιμωρηθούν. Ο πρόεδρος της Λάτσιο το είπε και, όπως φαίνεται από την επιστολή, το κάνει κιόλας!

Διαβάστε επίσης