Η Λίτσα Πατέρα κάνει προβλέψεις για τον κορωνοϊό: Πότε και πώς θα τον αφήσουμε πίσω μας (βίντεο)

Τα... φώτα της δίνει στους τηλεθεατές η γνωστή αστρολόγος σχετικά με την ημερομηνία που θα πούμε «αντίο» στον επικίνδυνο ιό

Τις δικές της προβλέψεις έκανε σε απευθείας σύνδεση μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» η Λίτσα Πατέρα, προσπαθώντας να ερμηνεύσει μέσω των άστρων όλο αυτό που συμβαίνει μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού.

Η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε πότε θεωρεί ότι η πανδημία θα φτάσει στην κορύφωσή της και πότε θα αρχίσουμε να συνερχόμαστε από την άσχημη περιπέτεια.

«Εγώ ίσως να είμαι λίγο περισσότερο αισιόδοξη. Βλέπω μία ένταση στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η Αφροδίτη θα μπει για 4 μήνες στους Διδύμους, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε επικοινωνία, φλερτ, συζητήσεις, συναντήσεις. Σιγά σιγά πιστεύω θα φτιάξουν τα πράγματα, δεν είναι ένας καλός χρόνος, έχουμε πολλά ακόμα. Θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό το πολύ δυνατό, το οποίο μου μοιάζει να γίνεται ως το τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη, σιγά-σιγά θα καταλαγιάσει, εφόσον κι εμείς είμαστε σώφρονες και τυπικοί», δήλωσε η ίδια με νόημα.

Ας είμαστε, λοιπόν: σώφρονες και τυπικοί».

Το λένε και… τα άστρα!

Διαβάστε επίσης