Η Λίβερπουλ θέλει να φύγει ο… Γραμμένος; Ίδιες οι επιστολές της με του Ολυμπιακού για το VAR

Πώς τα φέρνει έτσι η καριόλα η ζωή. Εκεί που πανηγυρίζανε όλοι οι Σαββιδοτέχνες ότι το VAR δεν κάνει ποτέ λάθος και το επαναλαμβάνουνε για πλύση εγκεφάλου στα πελατάκια του, έρχεται αυτή η φάση στο ματς Έβερτον-Λίβερπουλ και δικαιώνει τον Ολυμπιακό που φωνάζει.

Και τώρα, δηλαδή, η Λίβερπουλ έχει πρόβλημα με τον… Γραμμένο της Αγγλίας και θέλει να ρίξει τη διοίκηση της αγγλικής ομοσπονδίας που φωνάζει; Έχει πρόβλημα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ;

Επιστολή στην ομοσπονδία έστειλε η Λίβερπουλ και ζητάει ενημέρωση για το πώς λειτουργεί το VAR. Τα πήραν στο κρανίο με το γκολ του Χέντερσον που ακυρώθηκε. Και ζητάνε να πληροφορηθούνε αν το VAR λειτουργεί πράγματα τεχνολογικά, ή παρεμβαίνει ανθρώπινο χέρι.

Και τι ζητάει ο Ολυμπιακός για τη φάση με τον Ελ Αραμπί στα Γιάννινα; Ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να ενημερωθεί ο κόσμος ότι τις γραμμές του οφσάιντ τις βάζουνε άνθρωποι κι όχι η τεχνολογία.

Να παινέψουμε και τα γένια μας. Ποιο ήταν το μοναδικό Μέσο που αποκάλυψε ότι στο VAR παρεμβαίνει ανθρώπινο χέρι; Μόνο η «Α» και η iapopsi.gr. Τελεία και παύλα.

Όταν οι Σαββιδοτέχνες και Αλαφουζοτέχνες επέμεναν ότι η τεχνολογία δεν κάνει ποτέ λάθος, εμείς εδώ, που κάνουμε σοβαρή δουλειά και δεν δίνουμε και λόγο σε κανέναν, αυτό λέγαμε. Ότι μπορεί να κάνει καμία μπαγαποντιά. Τα ίδια λέει κι η Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα