Η μεγάλη απάτη με σταρ του Χόλιγουντ και «αγγελάκια»

Θύμα απάτης έπεσε ένας Κινέζος εκατομμυριούχος, ο οποίος πλήρωσε 3 εκατομμύρια δολάρια, για να περάσει -έτσι τουλάχιστον νόμιζε- μία βραδιά πάθους με την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ, το «αγγελάκι» Καντίς Σουάνπουλ και το μοντέλο Γιανγκ Γινγκ.

Ο εν λόγω εκατομμυριούχος, με έδρα την Αυστραλία, έγινε συνδρομητής σε γραφείο που διαφήμιζε ότι κλείνει ερωτικά ραντεβού με διάσημες και καλλίγραμμες, ηθοποιούς, τραγουδίστριες, μοντέλα κ.ά. Μάλιστα, μόνο για την εγγραφή, είχε δώσει 24.000 δολάρια, όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Daily Telegraph της Αυστραλίας.

Εκεί τον έπεισαν ότι μπορεί να κλείσει ραντεβού με τις καλλονές Μέγκαν Φοξ, Καντίς Σουάνπουλ και Γιανγκ Γινγκ, αρκεί να πληρώσει το αντίτιμο των 3 εκατ. δολαρίων. Ο Κινέζος άρχισε να καταβάλλει τμηματικά τα χρήματα, καθώς ο όρος ήταν να προπληρώσει. Τελικά καμία απ’ τις διάσημες με εμφανίστηκε στο ερωτικό ραντεβού και πλέον ο εξαπατημένος επιχειρηματίας απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος του κατέθεσε αγωγή κατά του γραφείου, ζητώντας πίσω όλο το ποσό.

«Είχε συμφωνηθεί πως αν ο πελάτης μου πλήρωσε τα 3 εκατομμύρια, το γραφείο θα του εξασφάλιζε ότι οι Megan Fox, Candice Swanepoel και “Angelababy” (σ.σ. Yang Ying) θα του προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Ο πελάτης μου θέλει να επιστραφούν τα χρήματα και θα μηνύσει την εταιρία για απάτη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος του Κινέζου επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα