Η μεγάλη ευκαιρία του Ιβάν: Να πάρει τον Φορτούνη στον ΠΑΟΚ!

Στο Σαββιδοτεχνείο, άπαξ και δεν έχουν με τι ν’ ασχοληθούν, ψάχνουν στον Ολυμπιακό, μήπως και επινοήσουν κανένα θέμα και τον κάτω άνω – κάτω. Πάλι ξέθαψαν «θέμα Φορτούνη».

Ο Φορτούνης, σου λέει, κοστίζει 8 μιλιόνια στην αγορά και ο Μαρτίνς τον αφήνει στον πάγκο. Δουλειά δεν είχε ο διάολος, δηλαδή, την πλήρωσαν τα παιδιά του.

Για την ακρίβεια ο Φορτούνης έχει παίξει σ’ όλο το παιχνίδι μόλις σε τρία παιχνίδια φέτος, τα δυο για το Champion League με Μάνστεστερ Σίτι, Πόρτο κι ένα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και το «δένουν» το ρεπορτάζ με δάκρυα ότι είναι κρίμα ο καλύτερος Έλληνας  ποδοσφαιριστής να έχει τέτοια συμπεριφορά από τον Μαρτίνς, ότι καταστρέφεται περιουσία του Ολυμπιακού και τέτοια πράγματα δακρύβρεχτα. Ψεύτικα, βέβαια.

Εγώ ρίχνω μια ιδέα. Γιατί δεν τον παίρνει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ; Περισσότερο φραγκάτος από το Μαρινάκη είναι ο Ιβάν. Έτσι λέει αυτό το περιοδικό το FORBES και γελάει ο κόσμος. Ότι έχει και περισσότερα από το Βαρδή. Ξαναγελάει ο κόσμος.

Έτσι και το κάνει αυτό ο Ιβάν, τον ξετίναξε τον Μαρινάκη, δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί. Το συμβόλαιο του Φορτούνη τελειώνει σε δυο χρόνια από τωρα. Στα 29 του είναι στην καλύτερη ηλικία. Σκάει μία εικοσάρα στο Μαρινάκη και τον παιρνει ο Ιβάν.

Έτσι κι αλλιώς, δεν θεωρείται βασικός στον Ολυμπιακό ο Κωστάκης. Ενώ αν βρεθεί στα χέρια του Γκαρσία, τον επόμενο χρόνο θα πουληθεί καμιά πενηντάρα στην Ευρώπη.

Άντε να τον πάρει ο Ιβάν, να σταματήσει και το άγχος του Σαββιδοτεχνείου που ο καλύτερος Έλληνας παίκτης κάθεται μονίμως στον πάγκο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα