Η Μελάνια Τραμπ ντύθηκε… Αγιοβασιλίτσα! (φωτό)

Η Πρώτη Κυρία δεν διστάζει να προσαρμόσει τις ενδυματολογικές της επιλογές στο πνεύμα της εποχής

Αν ζούσε σήμερα η γυναίκα του Άγιου Βασίλη, είναι σίγουρο ότι θα έμοιαζε σαν την Μελάνια Τραμπ, της οποίας η πιο πρόσφατη εμφάνιση θυμίζει μοντέρνα Αγιοβασιλίτσα!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βρέθηκε με παιδιά και τις οικογένειές τους στο ετήσιο γεγονός «Toys for Tots» που φιλοξένησε το Ναυτικό Σώμα -στην Ναυτική βάση Ανακόστια Μπόλινγκ στην Ουάσινγκτον- και τους μοίρασε σακούλες «Be Best», εμπνευσμένες από την δική της πρωτοβουλία,

Το πρόγραμμα «Toys for Tots» παρέχει παιχνίδια και άλλα δώρα σε εκατομμύρια άπορα παιδιά σε όλη την χώρα τα Χριστούγεννα από την δεκαετία του 1940 και ήταν η τρίτη φορά που η Μελάνια Τραμπ βοήθησε εθελοντικά στην εκδήλωση, μοιράζοντας με την βοήθεια δύο ναυτικών λευκά σακίδια «Be Best» στα παιδιά της βάσης για το επόμενος έτος.

Στην ομιλία της, η ίδια ανέφερε: «Είναι υπέροχο να έρχομαι εδώ για να υποστηρίξω αυτή την σημαντική χριστουγεννιάτικη παράδοση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση του Ναυτικού είναι μία από τις αγαπημένες μου εκδηλώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων».

 

 

Διαβάστε επίσης