Η Μίλαν απέρριψε πρόταση της Ρεάλ για Μπαλοτέλι

Ο Αντσελότι ζήτησε τον Μάριο Μπαλοτέλι ωστόσο η Μίλαν διαμήνυσε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Μάλιστα απέρριψε και μια μεγάλη προσφορά της Ρεάλ, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport. Ο “Σούπερ Μάριο” πήγε τον Ιανουάριο στο Μιλάνο με 20 εκατομ. ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με όσα είπαν οι άνθρωποι των “ροσονέρι” σε αυτούς της “βασίλισσας”, δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του.
“Εάν πωληθεί ο Μπαλοτέλι; Αυτή τη στιγμή όχι, αλλά στο ποδόσφαιρο για όλους τους παίκτες που δεν πωλούνται τώρα, θα έρθει αργά ή γρήγορα η στιγμή να βγουν στο μεταγραφικό παζάρι”, είπε ο ατζέντης του Μπαλοτέλι στην Corriere dello Sport.
”Η Μίλαν τρέχει ένα σημαντικό πρότζεκτ αυτή τη στιγμή και ο Μπαλοτέλι έχει θέση σε αυτό. Και είναι πολύ χαρούμενος εδώ. Αυτή τη στιγμή μπορείς να πεις με σιγουριά ότι δεν θα φύγει, άλλα αύριο… Δεν ξέρεις.
Και είναι πολύ δύσκολο για την Serie A να κρατήσει αυτή την περίοδο τους κορυφαίους παίκτες καθώς τα έσοδα των ομάδων είναι το 1/3 από αυτά των αγγλικών και ισπανικών”, συμπλήρωσε ο Μίνο Ραϊόλα.

Διαβάστε επίσης