Η Μις Αγγλία 2019 άφησε το στέμμα και ασκεί την ιατρική στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό (φωτό)

Η εστεμμένη καλλονή επέστρεψε στα ιατρικά της καθήκοντα μετά την πασαρέλα

Η Μις Αγγλία 2019, η 24χρονη Μπάσα Μάκερζι, έχοντας σπουδάσει Iατρική, αποφάσισε να εξασκήσει και πάλι τα καθήκοντα της γιατρού, τη στιγμή που στη Βρετανία ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει δραματικά, υπερβαίνοντας τις 5.000.

Το τελευταίο διάστημα λάμβανε συνεχή μηνύματα από πρώην συναδέλφους της, σε νοσοκομείο της ανατολικής Αγγλίας, οπότε το πανέμορφο μοντέλο πήρε τη γενναία απόφαση να επιστρέψει στην παλιά ομάδα της.

«Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου και να ξεκινήσω αμέσως δουλειά» δήλωσε η Μις Αγγλία στο CNN.

 

Ποια είναι η εστεμμένη Μπάσα Μάκερζι

Η Μάκερζι μετανάστευσε στην ηλικία των εννέα ετών από την Καλκούτα της Ινδίας στην Αγγλία. Διέκοψε την ιατρική καριέρα για να λάβει μέρος στα καλλιστεία για τη «Μις Κόσμος», τον Δεκέμβριο του 2019, αφότου είχε κατακτήσει το στέμμα της «Μις Αγγλία». Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με τη φιλανθρωπία σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, ενώ στις αρχές Μαρτίου βρέθηκε στην Ινδία για τέσσερις εβδομάδες εκ μέρους του φιλανθρωπικού δικτύου Coventry Mercia Lions Club. Στο πλαίσιο της αποστολής, η 24χρονη με την ομάδα της διένημαν χαρτική ύλη σε σχολεία και χορήγησαν κονδύλια σε οικία για εγκαταλελειμμένα κορίτσια.

 

Διαβάστε επίσης