Η μητέρα του Ραμπιό δημιούργησε επεισόδια σε βάρος των συγγενών Εμπαπέ και Πογκμπά

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οικογένειες των παικτών της εθνικής Γαλλίας στο παιχνίδι της με την Ελβετία. Αυτό μεταδίδει το RMC μεταφέροντας, μάλιστα, και λεπτομέρειες των όσων έγιναν.

Ως το άτομο που ξεκίνησε τα πάντα χαρακτηρίζει τη μητέρα του Ραμπιό, το σχετικό δημοσίευμα. Η Βερονίκ Ραμπιό, αρχικά είχε επεισόδιο με τους συγγενείς του Πογκμπά. Στη φάση της ισοφάρισης της Ελβετίας, μετά από λάθος του Πογκμπά, η Βερονίκ Ραμπιό φέρεται απευθυνόμενη στους συγγενείς του να τον κατηγόρησε, και όχι μόνο, με το κλίμα να χτυπά «κόκκινο».

Μετά το τέλος του αγώνα με το χαμένο πέναλτι του Εμπαμπέ στο στόχαστρο της μητέρας του Ραμπιό, βρέθηκε ο πατέρας του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος δέχθηκε επίθεση αμέσως μετά την εκτέλεση πέναλτι. Και στην περίπτωση αυτή η κατάσταση παραλίγο να εκτροχιαστεί με τις δύο πλευρές να φτάνουν κοντά… στο να πιαστούν στα χέρια.

Το δημοσίευμα όμως κάνει λόγο και άλλα περιστατικά με την μητέρα του Ραμπιό να έχει προκλητική συμπεριφορά τόσο πριν το ματς, αλλά κυρίως μετά, με αποδέκτες φραστικής επίθεσης να γίνονται ακόμη και οι δημοσιογράφοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα