Η μόνη περίπτωση που θα έφευγε ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό

Οι μετοχές του Πέδρο Μαρτίνς έχουν ανέβει στα χρόνια που είναι προπονητής στον Ολυμπιακός καθώς είναι σοβαρός και δουλευταράς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός -λογικό είναι ότι- βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και δεν θα «κρεμάσει» τους «ερυθρόλευκους».

Έπειτα είναι 100% επαγγελματίας και δεν κάνει τέτοια καουμποϊλίκια γιατί ξέρει ότι κοστίζουν στην εικόνα του.

Ως εκ τούτου περίπτωση να αφήσει τον Ολυμπιακό για την Σάο Πάολο (όπως έγραφαν οι Βραζιλιάνοι) δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Ο Πορτογάλος μόνο σε μία περίπτωση θα σκεφτόταν να αποχωρούσε από τους «ερυθρόλευκους», αν τού γινόταν πρόταση από ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ.

Άλλωστε, το ομολόγησε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλώντας στο «Quarentena da Bola», το πορτογαλικό κανάλι: Είμαι εδώ (στην Ελλάδα), έχω έναν στόχο καριέρας που είναι να προπονήσω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το αγγλικό. Και επομένως, θα δουλέψω προς αυτήν την κατεύθυνση όσο μπορώ και θα εργαστώ σε αυτή τη φάση της καριέρας μου για να το κάνω. Επομένως, αφήνοντας κατά μέρους το οικονομικό, το οποίο είναι επίσης σημαντικό, είναι μέρος του μέλλοντος των παιδιών μου, αλλά αν μπορώ να το κάνω και αν δω ότι έχω προϋποθέσεις για να μπορέσω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, προφανώς θα συνεχίσω να δουλεύω για να το πετύχω» είπε ο προπονητής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα