Η «μούφα» επίθεση του ΠΑΟΚ κατά Μελισσανίδη, ΕΠΟ!

Απανωτά δημοσιεύματα του Σαββιδοτεχνείου, ότι πρέπει να σχολάσει ο γάμος με την ΑΕΚ γιατί «έγινε Ολυμπιακός». Ωραίο άλλοθι μήπως έρθει κι άλλη κατραπακιά στον τελικό του κυπέλλου και δεν θα μπορούν να σταθούν στην Θεσσαλονίκη Ιβάν και σία

Τελικός κυπέλλου την Τετάρτη. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο μαντρί του Αχιλλέα. Θα κάτσει να χάσει ο Μελισσανίδης για να συνεχίσει την συμμαχία με τον Ιβάν Σαββίδη. Άπαξ κι είσαι κοκορόμυαλος, θα το σκεφτείς. Άλλο θέλω να σου πω εγώ, σοβαρό. Διάβασε πρώτα αυτό:

«Καλό θα ήταν σιγά – σιγά για τον επίσημο ΠΑΟΚ, να αρχίσει να παίρνει αποστάσεις από την ΑΕΚ. Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν τίποτα κοινό, πλην του εχθρού. Η αλήθεια είναι πως στο διάστημα που η ΑΕΚ έχει πάρει τον έλεγχο της ΕΠΟ, έχει δώσει πολλά δικαιώματα. Ο τρόπος που κινείται δεν απέχει ιδιαίτερα από αυτόν του Ολυμπιακού και το γεγονός αυτό δίνει ηθικό πλεονέκτημα σε αυτούς που δεν θα έπρεπε να έχουν ποτέ».

Κι αυτό: «Το περιστατικό με τους Πολωνούς διαιτητές και την αντικατάστασή τους, ήταν το κερασάκι στη τούρτα μιας και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη. Όταν μάλιστα εμπλέκεται σε αυτό ο Σταύρος Μάνταλος και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, οι υποψίες αυξάνονται.

 

Και τούτο: «Επίσης, η ΑΕΚ ήταν αρνητική και στην υπόθεση VAR, κάτι το οποίο ουσιαστικά δίνει πάτημα στους πάντες να πιστέψουν πως δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της να βοηθήσει το προϊόν».

Για τους Πολωνούς διαιτητές ότι και καλά ήταν μεθυσμένοι: «Από εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε και όλη αυτή την στάση από πλευράς ΑΕΚ που δίνει δικαιώματα. Είναι φοβερό να κατηγορείται η ΚΕΔ για το πως άλλαξε διαιτητές και να ζητούνται λογικές εξηγήσεις και αντί να απαντάει η ίδια να παίρνει τον λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ και να απαντάει λες και εκείνη πρέπει να εξηγήσει»!

Και καταλήγει: «Σε γενικές γραμμές όλοι έχουν καταλάβει ότι για τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι δύο συγκεκριμένες ΠΑΕ (σ.σ. ΑΕΚ και Ολυμπιακός) που ανταγωνίζονται κρυφά και φανερά για το ποια θα προλάβει την εξυπνάδα-πονηράδα της άλλης. Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι υπάρχει άνθρωπος με αξιοπρέπεια και υπομονή να αναλάβει την προεδρία και της ΚΕΔ και της ΕΠΟ; Πώς να αντέξει κάποιος τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και την ΑΕΚ του Μελισσανίδη»;

Ποιος τα γράφει όλα αυτά; Η εφημερίδα «FORZA». Κόλκας και σία. Στην αρχή νομίζεις ότι τα έγραψε ο Μαρινάκης. Κι εδώ μπαίνει μεγάλο θέμα, μάστορα. Πώς επέτρεψε ο Μάκης Γκαγκάτσης να γραφτούν τέτοια πράγματα; Ο Κυριάκος Φιγούρας δεν το είδε, δεν μίλησε για το τι είναι και πως είναι, που έλεγε κι ο Μπάγεβιτς; Τίποτα δεν βγαίνει στον αέρα χωρίς να το ξέρουνε. Τι χαμπάρια, μάστορα; Εδώ μιλάμε τώρα, ότι για τον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι το ίδιο πράγμα. Έτσι λέει το Σαββιδοτεχνείο.

Τι θα πει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πέρα από την ΑΕΚ; Γιατί τα χώνει στην ΑΕΚ το Σαββιδοτεχνείο, όταν ο Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη περπατάνε στο ίδιο πεζοδρόμιο αγκαζέ; Έγινε κάτι και πλακωθήκανε για τον τελικό; Είπανε τίποτα κουβέντες εξουσίας; Αυτό δεν το λένε οι Σαββιδοτέχνες. Εδώ δεν μιλάμε ότι έγραψαν δέκα λέξεις, αλλά ολόκληρα κατεβατά back to back που λένε και οι μπασκετικοί. Κι εδώ έρχεται τελικός κυπέλλου και σου λένε, πρέπει να φύγουμε από την αγκαλιά της ΑΕΚ.

Δεν μπορεί να μην κρύβεται τίποτα πίσω από την κουρτίνα, μάστορα. Βγαίνεις στην πιάτσα και ρωτάς να μάθεις τι παίζει και το Σαββιδοτεχνείο τα χώνει στον Μελισσανίδη, όπως στον Μαρινάκη. Κι όποιος ψάχνει, βρίσκει. Και το έμαθα. Κόλπο είναι το πράγμα. Μέχρι κι ο Ιβάν Σαββίδης ήξερε ότι θα γραφόντουσαν αυτά τα πράγματα. Για ξεκάρφωμα, γράφτηκαν. Εν όψει του τελικούς γράφτηκαν.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, μου λέει, ένα καρντάσι από την Θεσσαλονίκη, που είναι χωμένος στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ φοβάται μην πάθει καμιά λαχτάρα στον τελικό. εκεί παίχτηκε όλο το έργο. Μήπως ο στρατηγός Λουτσέσκου φάει τίποτα κατραπακιές και δεν θα ξέρει από πού να φύγει. Γι αυτό προετοιμάζουν το λαό του ΠΑΟΚ, ότι η ΑΕΚ είναι στα πράγματα και ότι το παίζει το έργο, όπως ο Ολυμπιακός. Όπως το ακούς, μάστορα. Τα φορτώνουμε στον διαιτητή και καθαρίσαμε. Και τώρα που το θυμήθηκα. Στα γραφόμενα της εφημερίδας δεν υπάρχει το όνομα Μπαλτάκος μέσα.

Έτσι είναι. Η ΑΕΚ είναι σε εκρηκτική κατάσταση, σήκωσε την κούπα και τον έχει για ψωμοτύρι τον ΠΑΟΚ. Ποιος ΠΑΟΚ τώρα, ρε. Δεν υπάρχει κανένας ΠΑΟΚ. Μόνο στα μυαλά κάποιων αιχμαλώτων του Σαββιδοτεχνείου υπάρχει ο ΠΑΟΚ.

Το μεγαλύτερο κάζο των play off είναι ο ΠΑΟΚ. Βάλτα κάτω τα νούμερα. Σε όλη την κανονική διάρκεια των αγώνων, έφαγε 15 γκολ. Καλό ποσοστό. Και πόσες φορές μάζεψε την μπάλα από τα δίκτυα του ο φοβερός και τρομερός Κοτάρσκι στα play off; Σύνολο, 17. Ούτε επαγγελματίας ψαράς να ήτανε από την Μηχανιώνα, να ξεψαρώνει τα λυθρίνια και τις τσιπούρες  από τα δίκτυα.

Και δεν είναι μονάχα αυτό, έχει κι άλλο. Στην απόρθητη Τούμπα, το κάστρο όπως το γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες, έφαγε τρία διαδοχικά μπουκέτα. Από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Κι υποτίθεται ότι ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε για πρωτάθλημα. Με πέντε ήττες στα 10 ματς των play off. Πόσο παραμύθι έχει πέσει στον λαό του ΠΑΟΚ, ρε φίλε. Πέντε ήττες στα play off και δύο μόνο στην κανονική διάρκεια. Και σου λένε ότι η ΑΕΚ έχει την εξουσία, μη τυχόν γίνει κανένα στραπάτσο και μετά, ποιος τον κλαίει και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λουτσέσκου.

Και ποια ήταν η αντίδραση ακόμα κι από τα αρρωστάκια του Σαββιδοτεχνείου; Κάντε μας την χάρη με τον Λουτσέσκου, που προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί χωρίς αυτόν και πρέπει να τον τρώμε συνέχεια στην μάπα. Πέρυσι, σου λένε, είχαμε τα γερόντια του Κούρτιτς και έκαναν ένα σερί 15 ματς δίχως νίκη. Φέτος έγινε ανανέωση και τρώμε σκαμπίλια απανωτά και στην Τούμπα. Και ο Λουτσέσκου είναι στο απυρόβλητο.

Αλλά είναι και το άλλο, ρε, φίλε. Ο Ρουμάνος πήρε το πρωτάθλημα του ’19. Μάλιστα,. Δική του ήταν η ομάδα; Του Ίβιτς αι του Μίχελ ήταν η ομάδα. Έτοιμη, του κουτιού. Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή, με τον κουτοπόνηρο τον Ρουμάνο. Άσος στο παραμύθι. Χάνει ο ΠΑΟΚ και σου λέει ότι τον πολεμάει το κράτος των Αθηνών. Πάντα κάποιος άλλος φταίει. Ποιος ποιητής Φανφάρας και παπαριές. Ο Ραζβάν. «Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια» και άλλα τέτοια.

Κατάλαβες, τώρα, πώς παίζεται το έργο από τον Ιβάν Σαββίδη; Βρείτε άλλο θέμα να ασχολείται ο λαός του ΠΑΟΚ, γράψτε ότι η ΑΕΚ κουμαντάρει την ΕΠΟ και τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ, για να έχουμε άλλοθι. Γιατί άπαξ και χάσει ο ΠΑΟΚ, το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει ο λαός είναι μεταγραφές. Κι είναι δύσκολοι καιροί, όσο γίνεται ακόμα πόλεμος στην Ουκρανία.

Έτσι είναι. Παίξτε με τον Μπίσεσβαρ και τον Ελ Καντουρί φέτος και του χρόνου θα πάρουμε τον Πέλκα χωρίς λεφτά γιατί μένει ελεύθερος και πάμε φτου κι από την αρχή. Κι αν μας κάτσει καμιά καλή προσφορά για τον Κουλιεράκη, ή τον Κωνσταντέλια, όλα καλά. Έχουμε πίσω τον Μηχαηλίδη και ο Τάισον μπορεί να μας σώσει, γιατί θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας. Κι όλα αυτά, με Λουτσέσκου, βέβαια. Δεν είναι καιρός για να αλλάζουμε προπονητές.

Να στο κλείσω. Κι η Θύρα 4 τι λέει για όλα αυτά; Όλα καλά. Χάνει ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, έσπασαν τα χέρια από το χειροκρότημα οι φανατικοί. Χάνει από τον Παναθηναϊκό, μία από τα ίδια. Χάνει από τον Ολυμπιακό κι ακούγονται αποδοκιμασίες. Όχι από την Θύρα 4. Από τους υπόλοιπους. Όλα υπό έλεγχο. Δώσαμε και τον Κάργα ότι αυτός φταίει για όλα επειδή αποβλήθηκε στην Φιλαδέλφεια και όλα καλά. Έχει και πειθαρχία το τμήμα.

Αν, βέβαια, ο ΠΑΟΚ πάρει το κύπελλο, όλα καλά. Ούτε μία μεταγραφή. Πέλκας και μέχρι εκεί. Και θα πάει ξεβράκωτος στο Europa League. Κι αν αποκλειστεί, κανένα πρόβλημα. Κι από ην Λέφσκι αποκλείστηκε πέρυσι και δεν άνοιξε μύτη, σου λένε. Μόνο που φέτος άλλαξαν τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα