Η Μπάρτσελόνα πέταξε τον Μέσι σ’ ένα γερμανικό κάδο σκουπιδιών… “Απατημένος σύζυγος” ο Λίο

Η ήττα 8-2 της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν είναι μία κηλίδα στην ιστορία του Μέσι. Πώς ξεπλένεται; Δεν ξεπλένεται. Ο Μέσι πρέπει να φύγει «προδομένος» και ταπεινωμένος καθώς είναι από την ίδια του την ομάδα, όχι από την Μπάγερν. Απλά, οι Βαυαροί ήταν το… μέσον για να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της «προδοσίας».

Η πολιτική που θ’ ακολουθούσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φανερώθηκε από τη στιγμή που πούλησε τον Νεϊμάρ με 222 εκατ. ευρώ στην Παρί Σ.Ζ. Και που δεν τον πήρε πίσω, όταν ο ίδιος ο Βραζιλιάνος παρακαλούσε να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν.

Με τα χρήματα του Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα πήρε τον Ντε Γιόνγκ του Άγιαξ και τον ξοφλημένο Χιλιάνο Αρτούρο Βιδάλ. Πήρε και τον Γκριεσμάν, που δεν ενσωματώθηκε ποτέ, ούτε είναι Νεϊμάρ. Ο Σουάρεζ μεγάλωσε, 34 ετών πια, ο Μπουσκέτς το ίδιο, στη θέση του Ντάνι Αλβες παίζει ένας Σεμέδο.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε να χάνει 2-1 στο «Καμπ Νου» από την Οσαούνα και ο Μέσι να μην ακούει καν τις «οδηγίες» του Κίκε. Στο δε, 3-1 επί της Νάπολι, ο ίδιος μάζεψε τους παίκτες και τους είπε πώς να παίξουν.

Η Μπαρτσελόνα, άφησε ακάλυπτο κι απροστάτευτο το Μέσι. Αυτός μεγάλωσε πια, είναι 33 ετών, δεν μπορεί να τους περνάει όλους και να βάζει γκολ, όπως έκανε πριν από δέκα χρόνια. Όσα επακολούθησαν, είναι απολύτως φυσιολογικά. Κατάρρευση.

«Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις», δήλωσε ο πρόεδρος Μπερτομέου μετά το 8-2. Καλύτερα να τις είχε πάρει προτού συμβεί το κακό. Τώρα είναι αργά. Ο Μέσι αισθάνεται σαν… απατημένος σύζυγος και πρέπει να πάει κάπου που να τον σέβονται. Η Μπαρτσελόνα δε τον σεβάστηκε. Είναι μία άκαρδη μάνα, που το μονάκριβό της παιδί, το άφησε σ’ έναν γερμανικό κάδο σκουπιδιών…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα