Η Ν.Δ. “γλεντάει” την Έλενα Ακρίτα

Στο στόχαστρο της “Ομάδας Αλήθειας” της ΝΔ, μπήκε η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, μετά από μία ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, αναφορικά με την παραίτησή της από τα “ΝΕΑ”.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα, αφού έγινε δεκτή η παραίτησή της από τα εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, όπου λογοκρίθηκε και δεν δημοσιεύθηκε ένα κείμενό της, έκανε αναφορά στην ανάρτησή της σε παλαιότερες εποχές που υπήρχαν υψηλές αμοιβές και της έδωσαν την οικονομική δυνατότητα να παραιτηθεί σήμερα.

Η δημοσιογράφος μιλά για τη “χρυσή εποχή” του MEGA, όταν με τον σύζυγό της, Γιώργο Κυρίτση, έκαναν μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και τους “χρύσωναν” τα κανάλια, όπως λέει.

Η ίδια λέει πως λόγω αυτών των πολύ υψηλών αμοιβών κατάφερε να αγοράσει δύο διαμερίσματα στο Λονδίνο. “Τότε με την βοήθεια το άντρα μου και ένα δάνειο, αγόρασα δυο μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο. Για μια δύσκολη ώρα σαν αποκούμπι για το παιδί μου, τον άντρα μου κι εμένα. Είμαι ευγνώμων σε εκείνη την δεκαετία που εξασφάλισε οικονομικά την οικογένεια μου”, γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Θυμάμαι την εποχή των παχέων αγελάδων στο Mega, ο Γιώργος κι εγω κάναμε τέσσερα σίριαλ που έγιναν όλα μεγάλες επιτυχίες.

Ήταν μια δεκαετία που τα κανάλια μάς χρυσώναν, μιλάμε για υψηλά συμβόλαια. Τότε με την βοήθεια το άντρα μου και ένα δάνειο, αγόρασα δυο μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο. Για μια δύσκολη ώρα σαν αποκούμπι για το παιδί μου, τον άντρα μου κι εμένα.

Είμαι ευγνώμων σε εκείνη την δεκαετία που εξασφάλισε οικονομικά την οικογένεια μου. Αυτά σκέφτομαι τώρα με αφορμή την παραίτηση μου.

Κι αναρωτιέμαι, τι θα κάνουν οι νέοι συνάδελφοι. Αυτή η ταλαντούχα γενιά, αυτα τα λαμπρά μυαλά πώς θα επιβιώσουν;

Όταν τολμούν να συμπεριφερθούν έτσι σε μας, οι δημοσιογράφοι των πεντακοσίων ευρώ τι θα απογίνουν; Θα σκύψουν το κεφάλι και θα συνεχίσουν να κωπηλατουν σε αυτή τη γαλέρα που κατ’ ευφημισμόν και μόνο ονομάζεται ‘ενημερωση’.

Η ανάρτηση της Ομάδας Αλήθειας:

“Αυτό που τα ‘αποκούμπια’ των αριστερών είναι στην καρδιά του καπιταλισμού το έχετε προσέξει και εσείς;”, γράφει η “Ομάδα Αλήθειας” στο facebook, σχολιάζοντας την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα