«Η Ν.Δ. θα είναι αυτοδύναμη στις εκλογές»

Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε αισιόδοξη για το αποτέλεσμα των εκλογών, όποτε αυτές διεξαχθούν εκφράζοντας την εκτίμηση της πως είναι εφικτή η αυτοδυναμία της ΝΔ

Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η βουλευτής της Ν.Δ. σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο κ.Τσίπρας είπε ψέματα ακόμα και για τις δημοσκοπήσεις

«Είπε ότι χάνει στις δημοσκοπήσεις, αλλά κερδίζει τις κάλπες.Είπε ψέμα ο κ. Τσίπρας.Από το 2014 ποτέ δεν ήταν πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ στις έρευνες της κοινής γνώμης» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, η οποία αναφερόμενη στη γλώσσα του σώματος του πρωθυπουργού στη συνέντευξη του, υποστήριξε πως πρώτη φορά τον είδα τόσο πεσμένο, τόσο σε άμυνα, δεν κοιτούσε τον συνομιλητή του».Όσον αφορά τις εκλογικές επιδόσεις της ΝΔ η κα.Μπακογιάννη εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη.
«Είναι εφικτή η αυτοδυναμία για την ΝΔ.Είτε επιτευχθεί είτε όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Τι είπε για τα Εξάρχεια

Η Ντόρα Μπακογι΄΄άννη επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για την υπόθεση των Εξαρχείων.«Τα Εξάρχεια δεν είναι απλώς μια εστία αναρχικών.Είναι το κέντρο διαφόρων εγκληματικών οργανώσεων εμπορίου όπλων, ναρκωτικών, κα» υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «αδυνατούν να καταλάβουν τι γίνεται» αναφερόμενη στη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού για την Προστασία του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, περί «Μονμάρτρης» στα Εξάρχεια.

Σε ερώτηση για το αν το θεμα των Εξαρχείων μπορεί να λυθεί σε ένα μήνα, όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κα.Μπακογιάννη είπε ότι για τη ΝΔ η απόφαση να μπει τάξη είναι ειλημμένη.
«Η αστυνομία είναι εξαιρετική.Υπάρχουν ελλείψεις, αλλά το ανθρώπινο δυναμικό «πνίγεται».

Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα.Βιώνουν μία καθημερινή προσβολή, απλά σηκώνοντας τις ασπίδες τους για να αποφύγουν τις μολότοφ.Είναι ντροπή.

Τα Εξάρχεια είναι ένα κανονικό οργανωμένο έγκλημα, όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, ενώ υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τις φυλακές», υπογράμμισε η κα.Μπακογιάννη.

 

Διαβάστε επίσης