Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να στηρίξει τον Καραμέρο στο Μαρούσι

Για «αποκλεισμό υποψηφιότητας λόγω καταγωγής» καταγγέλλει τον άλλοτε παρουσιαστή και αντιπεριφερειάρχη Αττικής, υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, αν και πρόκειται για την υποψηφιότητα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αμαρουσίου, η νεολαία του κόμματος, δηλώνει πως δεν πρόκειται να τον στηρίξει. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι», αρνήθηκε να συμπεριλάβει μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις λίστες των υποψηφίων, λόγω της καταγωγής του.

Ο πολιτικός χώρος της νεολαίας της ριζοσπαστικής αριστεράς, ουδεμία ιδεολογική και πολιτική συγγένεια έχει με ανθρώπους που ακολουθούν πρακτικές αποκλεισμού, λόγω χρώματος και καταγωγής. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και πρέπει να απομονωθούν, τόσο σε κοινωνικό, όσο και πολιτικό επίπεδο, μέσα από την οικοδόμηση ενός ανοικτού και δημοκρατικού μετώπου, απέναντι στην ακροδεξιά και στην αντίληψη που θέλει τον δήμο σαν λάφυρο στα χέρια των μεγάλων συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.

Το όραμα του κ. Καραμέρου για ένα «Ενωμένο Μαρούσι» είναι κενό περιεχομένου σε όλα τα επίπεδα. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Καραμέρου».

Διαβάστε επίσης