Η nrg χορηγός του Διεθνούς Μίτινγκ Επί Κοντώ «Fly Athens»

Η διοργάνωση σηματοδότησε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Καραλή, καθώς μεταφέρθηκε από την Αρχαία Ολυμπία στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο

Η nrg, για μία ακόμη χρονιά, στήριξε το διεθνές μίτινγκ επί κοντώ «Fly Athens», που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2024 στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο). Το Fly Athens, που οργανώνεται κάθε χρόνο από τον Έλληνα πρωταθλητή Εμμανουήλ Καραλή, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά street pole vault events, προσελκύοντας κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση σηματοδότησε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Καραλή, καθώς μεταφέρθηκε από την Αρχαία Ολυμπία στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896. Ο 25χρονος αθλητής πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική παρουσία στο ενεργητικό του, καθώς ξεπέρασε τα 5,82 μ. στο μίτινγκ Fly Athens. Αν και δεν πέρασε τα 5,92 απέδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και σταθεροποιείται σε επιδόσεις πάνω από τα 5,80μ.

Το «Fly Athens» Street pole vault, που διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί αγώνα της ελίτ κατηγορίας και δίνει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες για συγκέντρωση πόντων για τους Ολυμπιακούς.

Η nrg, στηρίζοντας το Fly Athens, ενίσχυσε το όραμα του Εμμανουήλ Καραλή και τη διοργάνωση αυτού του μοναδικού αθλητικού θεάματος, προάγοντας τον αθλητισμό και το ολυμπιακό πνεύμα.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη μας χαρά στην nrg που στηρίξαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Fly Athens, ένα μοναδικό event που έφερε κορυφαίους αθλητές στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο. Η αφοσίωσή μας σε τέτοιες διοργανώσεις, καθώς και σε άλλα αθλητικά εγχειρήματα, απέδειξε τη σταθερή μας δέσμευση στην προώθηση και την ενίσχυση του αθλητισμού. Μαζί με τον εξαιρετικό Εμμανουήλ Καραλή και όλους τους συμμετέχοντες, προάγαμε τις αξίες του αθλητισμού και συμβάλαμε ενεργά στην πραγματοποίηση του κοινού μας οράματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα