Η Όλγα τα «χώνει» στην Κονιόρδου για το… τουρ στην Αμφίπολη

«Η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού “δραπετεύει” στην Αμφίπολη εσπευσμένα, για ένα ακόμα ταξίδι εντυπώσεων», σχολιάζει η Όλγα Κεφαλογιάννη με αφορμή την επίσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού στον αρχαιολογικό χώρο.

Η βουλευτής της Ν.Δ. κατηγορεί την κυβέρνηση για επικοινωνιακά παιχνίδια και σχολιάζει για τη Λυδία Κονιόρδου ότι «επισκέπτεται την ανασκαφή, την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει εγκαταλείψει στην τύχη της. Το πρωτότυπο αυτήν τη φορά έγκειται στο ότι η υπουργική μετακίνηση πραγματοποιείται, μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών».

«Υποκαθιστώντας τους αρχαιολόγους που έκαναν την ανασκαφή», συνεχίζει η «γαλάζια» τομεάρχης, «η Νομαρχιακή Επιτροπή, ως “ειδικός” για το θέμα, ανακοινώνει ότι “η έλευσή της (ΥΠΠΟΑ) καταδεικνύει με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο τη βούληση της Κυβέρνησης για τη συνέχιση της ανασκαφής…”, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου. Επισημαίνεται επίσης, ότι κανένας δεν προσκάλεσε τους επιστήμονες που είχαν την ευθύνη της ανασκαφής. Είναι πραγματικά ευρηματική η επικοινωνιακή διαχείριση της κυβερνητικής ανυπαρξίας».

Κλείνοντας η Όλγα Κεφαλογιάννη, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι: «Κατασκευάζουν ειδήσεις χωρίς ουσία. Κατασκευάζουν τη δική τους αλήθεια για να καλύψουν την άγνοια και τα λάθη τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα