Η ομιλία Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε χθες το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να παρουσιάσει τον Αργύρη Γιαννίκη στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήθελε να έχει όλους τους παίκτες παρόντες στην παρουσίασή του, καθώς θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την απόλυτη στήριξη προς τον νέο προπονητή, αλλά και να τους μιλήσει ο ίδιος, θέλοντας να επισημάνει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και συνεχίζει να πιστεύει στην ομάδα.

Ο Μελισσανίδης αρχικά ξεκαθάρισε ότι ο Γιαννίκης δεν έχει έρθει για έξι μήνες όπως είχε μεταφραστεί στον Τύπο, αλλά έχει έρθει με πλάνο τριετίας και επί της ουσίας φανέρωσε τις προθέσεις του να μπει στην «Opap Arena» η ΑΕΚ με τον 41χρονο τεχνικό στον πάγκο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μελισσανίδης στην ομιλία του προς τους παίκτες του δικεφάλου«Θέλω να ξέρετε πως, παρά την αλλαγή του προπονητή, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εγώ συνεχίζω να σας πιστεύω πολύ, έχουμε καλό υλικό, με καλούς παίκτες. Θέλω μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους και θα τα πάμε καλά. Προχωράμε μια γροθιά όλοι μαζί. Ο Γιαννίκης είναι ο νέος σας προπονητής. Κακώς γράφτηκε πως θα είναι μόνο για ένα εξάμηνο. Είναι για μια τριετία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα