Η ομολογία του Κούγια για τη σύγκρουση συμφερόντων

Παρασκήνια: TOP SECRET

Για άλλη μια φορά κλήθηκε σε απολογία ο Αλέξης Κούγιας, αλλά από τη στιγμή που έχει το δεδικασμένο με τις προηγούμενες αποφάσεις του Γεράσιμου Διονυσάτου, δεν σκιάζει φοβέρα καμιά τον λαοφιλή δικηγόρο και παράγοντα.

Άλλα πράγματα (πρέπει να) προβληματίζουν τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας. Το αντιλαμβάνεται όποιος διαβάσει τη γραπτή δήλωση-μνημείο για μία φωτογραφία που έβαλε αθλητική εφημερίδα έπειτα από τον δανεισμό του Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης θέλει να κρυφτεί, μα η χαρά δεν τον αφήνει. Έγραψε, λοιπόν, σε επίσημη ανακοίνωση ότι ανέλαβε νομικός σύμβουλος του Ιβάν σε πολλές υποθέσεις και, παράλληλα, μας αποκάλυψε πως έχει αναλάβει την υπεράσπιση της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος» έπειτα από προσφυγή στη Δικαιοσύνη του Σαββίδη.

Από τη μία πλευρά θα παραστεί ο Αλέξης και από την άλλη ο Κούγιας. Ποιος θα αγορεύσει καλύτερα; Ποιος θα διεκδικήσει τα συμφέροντα του πελάτη του;

Για να πείσει ότι μπορεί να λειτουργήσει ως υπηρέτης δύο αφεντάδων, ο υψηλόσωμος ποινικολόγος ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Έστω και αν ξέχασε να μας πει τι έκανε τόσο καιρό που έβλεπε τον καθ’ ομολογία του πελάτη του, Θόδωρο Θεοδωρίδη, να δέχεται τα πυρά είτε από τον Πειραιά παλαιότερα είτε από τη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα.

Αλλά είπαμε: Αλέξης κερνάει και Κούγιας πίνει! Όπως, άλλωστε, μας ενημέρωσε για το τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες Αιγίου, τα όρια στο αλκοόλ δεν έχουν σημασία εάν ο οδηγός κρίνει ότι μπορεί να οδηγήσει και πως επιτρέπεται και ένα ποτηράκι παραπάνω όταν είναι καλοκαιράκι και ζεστό μεσημεράκι.

Όχι, δεν μπερδευτήκαμε. Απλά ο Κούγιας μέσα σε 48 ώρες έδωσε ρεσιτάλ με ομολογίες για σύγκρουση συμφερόντων και παρέδωσε μαθήματα στην ιατρική σχολή για την επίδραση του αλκοόλ στον άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης