Η παγίδα της Άννας στον Αλέξη

Με φόντο τον εθνικό τόνο στη μάχη για τη γραμματεία του ΟΟΣΑ

Όπως γνωστοποίησε η Άννα Διαμαντοπούλου, θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς και με τους πρώην πρωθυπουργούς για να τους ενημερώσει για την υποψηφιότητά της και να ζητήσει την αρωγή τους, καθώς επιθυμεί να δώσει εθνικό τόνο στη μάχη για τη γραμματεία του ΟΟΣΑ. Αναμφίβολα η πιο ενδιαφέρουσα όλων των συναντήσεων θα είναι με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου δεν ξεχνά το μπούλινγκ που είχε υποστεί την εποχή που ήταν υπουργός από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Γι’ αυτό και επιθυμεί να τον εκθέσει. Ή πιο σωστά να τον παγιδεύσει, εάν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεχθεί το αίτημα της κας Διαμαντοπούλου για συνάντηση. Εάν δεν της παράσχει υποστήριξη, τότε η κυβέρνηση και όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα μπορούν να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για αντεθνική συμπεριφορά. Εάν τώρα ο Τσίπρας ανακοινώσει ότι θα τη στηρίξει θα είναι μία έμπρακτη συγγνώμη για τα όσα έχουν πει ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατά της πρώην υπουργού και πρώην Επιτρόπου.

Οπότε αρκετοί στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον συμβουλεύουν να μην αποδεχτεί το αίτημα για συνάντηση. Όμως οι «σημιτικοί» διαφωνούν. Εδώ ισχύει το «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», και ο Αλέξης Τσίπρας ήδη βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα