Η «παγίδα» του Ιβάν στον Αλαφούζο για να φύγει ο Κλάτενμπεργκ! (Επειδή έδιωξε το Μανούχο)

Φοβερά πράγματα. Ο Σκοπιανός διαιτητής Στάβρεφ τα πήγε τέλεια στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Στη μέση το καρπούζι. Ο Εσθνονός Τόχβερ, το ίδιο στη «Λεωφόρο», Παναθηναϊκός – Άρης. Κανονικότατο το πέναλτι υπέρ του Άρη. Κι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να σύρει τον Γιάννη Αλαφούζο, να βγάλει ανακοίνωση κατά του Κλάτενμπεργκ!

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε. Λέει το Σαββιδοτεχνείο, ότι ο Εσθονός είναι λίγος διαιτητής, έδωσε δυο μαϊμού πέναλτι στην πατρίδα του και ότι δεν ήρθε τις προάλλες λόγω κορονοϊού. Μάλιστα.

Και τι έγινε, λέω εγώ. Στο ματς τα πήγε καλά ναι ή όχι; Αυτό έχει σημασία. Και τα πήγε τέλεια ο Εσθονός. Βγαίνει ο Βαρούχας και λέει ότι ήταν το πέναλτι. Ο Κάκος, όμως, τι θα έλεγε; Ότι ήτανε; Όχι, βέβαια. Δεν ήταν σου λέει και φταίει ο Κλάτενμπεργκ.

Και γιατί φταίει; Επειδή ο Αλαφούζος του ζήτησε διαιτητές από το πάνω ράφι και δεν έφερε. Λες και όλοι οι καταξιωμένοι διαιτητές, θέλουν να έρθουν να σφυρίξουν στην Ελλάδα. Στο τηλέφωνο περιμένουν τον Κλάτενμπεργκ να τους πάει κι έρχονται βολίδδα.

Και γιατί το κάνουν αυτό οι Σαββιδοτέχνες; Τα έγραψε και η «Α» και η iapopsi.gr. Ο Κλάτενμπεργκ έστειλε τον αγαπημένο Μανούχο, να σφυράει στα τρένα και τα βαπόρια, που δεν είδε δυο πέναλτι στην Τρίπολη εις βάρος του ΠΑΟΚ και υπέρ του Αστέρα.

Αυτοί όλοι στο Open TV, που υπερασπίζονται το δίκαιο, να σου θυμίσω ότι δεν έδειξαν την φάση με το πέναλτι του Κρέσπο που έβγαζε μάτια. Ούτε καν είπαν ότι στο VAR ήταν ο Μανούχος. Και τώρα σου πουλάνε ηθική με τον Εσθονό διαιτητή, που τα έκανε όλα σωστά.

Ποιος είναι ο στόχος; Να φαγωθεί ο Κλάτενμπεργκ και να αναλάβει κανένα «δικό» μας παιδί αρχιδιαιτητής. Κανένας Σαραϊδάρης και τα ρέστα. Άπαξ φωνάξει και ο Αλαφούζος, μπορεί να την κάνει ο Κλάτενμπεργκ. Έτσι νομίζουν. Ότι μπορεί ν’ αηδιάσει, ν’ αφήσει την πενηντάρα το μήνα, επειδή το θέλει ο Ιβάν.

Που πας μακριά, όμως, με τους Σαββιδοτέχνες. Εδώ κατηγορούν τον Μπέμπεκ που τα έβλεπε όλα κόκκινα με τον Παναθηανίκό κι ομ Κροάτης ακύρωσε δυο γκολ του Ολυμπιακού κι έδωσε το πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Διαστροφή κανονική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα