Η Παγώνη είναι κάθετη: Να επεκταθεί άμεσα το ωράριο

Την εκτίμηση πως το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων πρέπει να επεκταθεί και μάλιστα άμεσα έκανε η Ματίνα Παγώνη. Και προειδοποίησε ότι αν δεν προσέξουμε, το τέταρτο κύμα κορονοϊού είναι… σιγουράκι.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν χαλαρώσει, που κυκλοφορούν χωρίς μάσκα και δεν προσέχουν. Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Πρώτο Πρόγραμμα, αν και τόνισε πως λόγω ζέστης ίσως είναι λογικό, δεν έκρυψε την ανησυχία της γιατί «που φαίνεται πως παραχαλαρώσαμε». Και ο κορονοϊός παραμονεύει πάντα…

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε ότι τα μέτρα θα μπορούσαν θα χαλαρώσουν όταν θα φτάσουμε στο 80% των εμβολιασμένων, αλλά «θα το φτάσουμε;» αναρωτήθηκε και αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για εκείνους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Η Ματίνα Παγώνη εκτίμησε ότι τις επόμενες 10 με 15 μέρες θα επιστρέψει η μουσική στην εστίαση, έστω και χαμηλά. Είπε ότι οι καταστηματάρχες έχουν ένα δίκιο που ζητούν να επιτραπεί η μουσική στα μαγαζιά αλλά επανέλαβε ότι σε αυτή την περίπτωση, όταν μιλά ο ένας στον άλλο, «φεύγουν» σταγονίδια και είναι επικίνδυνο.

Εκείνο για το οποίο η γιατρός ήταν… κάθετη, ήταν το θέμα του ωραρίου. Ακόμη και σήμερα στις 00:30 ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας και άρα τα καταστήματα πρέπει να κλείνουν. «Γι’ αυτό έχουμε κορονοπάρτι» είπε η Ματίνα Παγώνη και τόνισε ότι το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση πρέπει να επεκταθεί έως τη 01:30.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα