Η Παναγιά να δίνει… «την μπάλα με τη μία»

Το μέγεθος της γραφικότητας του ομοσπονδιακού προπονητή, όσον αφορά στην επίκληση των Θείων για την έκβαση ενός αγώνα, η «Α» το έγραψε την ημέρα που πρωτακούστηκε ότι η ΕΠΟ θέλει τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Όταν το «Σαββιδοτεχνείο» έγραφε ότι ο «μέγας ψυχολόγος» Άγγελος ανοίγει νέα σελίδα στην Εθνική. Κάποιοι, φρόντισαν να χαρακτηρίσουν «αρετές» την τακτική προσέγγιση των ματς και τις ανορθογραφίες του Αναστασιάδη. Όπως αυτές που παρουσίασε στον αγώνα με την Ιταλία.

Όσον, δε, αφορά στην… Παναγιά, καλύτερα να την αφήσει ήσυχη. Δεν μπορεί να έχει σχέση η Πλατυτέρα, αν οι οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή είναι «δίνουμε με τη μία την μπάλα». Αυτό είναι ποδοσφαιρικό αλφαβητάρι.

Η «Α» έγραψε τότε ότι τα περισσότερα παιδιά της Εθνικής έχουν παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κι εκεί παίζουν ποδόσφαιρο, όχι μπάλα… αλάνας να υφίστανται οδηγίες να παίξουν «με τη μία».

Η «γενναιότητα» του Άγγελου ότι αναλαμβάνει την ευθύνη (και δεν παραιτείται) υπερβαίνει και την πλέον κακόγουστη δικαιολογία ενός υποκριτή υπουργού, που μοιράζει σανό στον λαό.

Διαβάστε επίσης