Η ΠΑΡΕΑ: Πολάκης, Βαξεβάνης, Παππάς, Σπίρτζης, Δούρου

Τον πήρανε χαμπάρι τον πρώην υπουργό ακόμα και οι άσπονδοι φίλοι του εντός της Κουμουνδούρου

Το ότι ο Παύλος Πολάκης έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις συστάσεις των επιστημόνων (αν και ο ίδιος γιατρός) κι έστησε ένα τσιμπούσι για να εορτάσει με φίλους του τα 55α γενέθλια του δεν μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση.

Έτσι κι αλλιώς, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από έναν υπουργό Υγείας που κάπνιζε στο υπουργείο και αντί να ζητήσει ένα ταπεινό «συγγνώμη» από τον Κοινοτικό Επίτροπο Υγείας που του έκανε παρατηρήσεις, αυτός τον έβριζε. Από τις φωτογραφίες που διέρρευσε ο ίδιος ο Πολάκης βγάζεις αρκετά συμπεράσματα. Όπως την ομαδίτσα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Με Πολάκη, Παππά, Σπίρτζη και Δούρου. Και φυσικά από κοντά και ο Βαξεβάνης.

Και φυσικά επειδή οι συνδαιτυμόνες πιέστηκαν το Πάσχα, λόγω κορωνοϊού, ο Παύλος φρόντισε να τους έχει αρνάκι στο φούρνο και χωριάτικα λουκάνικα, αλλά και ψάρι. Κι όπως έμαθα, το ψάρι προτίμησε ο Νίκος Παππάς, καθώς οι άσπονδοι φίλοι του εντός της Κουμουνδούρου λένε πως «έμαθε τα χρόνια που κυβερνούσαμε την χώρα να τρώει μόνο ψάρι και ακόμη δεν μπορεί να κόψει τις συνήθειες».

Διαβάστε επίσης