Η πεντάχρονη ζωή του Μπακάκη στην ΑΕΚ, σε 8 λεπτά (video)

Για σημαντικές στιγμές από την πεντάχρονη ζωή του στην ΑΕΚ αλλά και όσα ευελπιστεί να βιώσει στο μέλλον, ως μέλος τη πρωταθλήτριας, μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο διεθνής αμυντικός -από το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου προετοιμάζεται με τους συμπαίκτες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο- οριοθέτησε ως βασικούς στόχους την είσοδο στους ομίλους του Champions League και τη διατήρηση των κεκτημένων στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ: ««Ο Μιχάλης Μπακάκης ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν του στην ΑΕΚ και ήδη έχει πολλά να θυμηθεί: τη Β’ Εθνική, την άνοδο, το Κύπελλο Ελλάδας, την επιστροφή στην Ευρώπη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε χρονιά και ένα βήμα, κάθε σεζόν και μια κατάκτηση. Μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, είναι αυτοί που συνεχίζουν από εκείνο το καλοκαίρι του 2014 που, με τον εφιάλτη της Γ’ Εθνικής ήδη παρελθόν, η ΑΕΚ ετοιμαζόταν για την ολική επαναφορά σε κυρίαρχο ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπροστά μας είναι η πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League και βέβαια η επανάκτηση του τίτλου στη Super League. Για όλα αυτά που πέρασαν και για όλα τα καλύτερα που έρχονται μίλησε ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ αποκλειστικά στην κάμερα του “AEK TV” από το Κιέλτσε, όπου οι Πρωταθλητές πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Απολαύστε τον»!

Διαβάστε επίσης