Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τα 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης τη σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Η Περιφέρεια Αττικής με ευρεία πλειοψηφία ενέκρινε τους όρους σύμβασης, ανάμεσα στην ίδια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, για τη χρηματοδότηση του γηπέδου. Τα 20 εκατ. ευρώ για τη δεύτερη φάση της Αγιά Σοφιάς εγκρίθηκαν και έτσι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του γηπέδου

Ενώ ξεκαθαρίστηκε με κάθε τρόπο ότι η Αγία Σοφιά θα ανήκει στην Ερασιτεχνική ο Θάνος ο Τζήμερος αρνούταν πεισματικά να αποδεχθεί την πραγματικότητα. Μιλώντας ως μέλος του συμβουλίου της Περιφέρειας ο Τζήμερος τάχθηκε κατά της χρηματοδότης του γηπέδου επιμένοντας ότι τα χρήματα πηγαίνουν σε ιδιώτες. “Είμαι κατά του κρατισμού, και κατά του να χρηματοδοτούνται εταιρίες από τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου. Είναι σαν να ζητάω από τον Έλληνα φορολογούμενο να έρθει να μου χρηματοδοτήσει την επιχείρηση” τόνισε ο Θάνος ο Τζήμερος.

Όταν του επισημάνθηκε ότι το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και όχι σε κάποια εταιρεία ή επιχειρηματία έσπευσε να δικαιολογηθεί. “Η Ερασιτεχνική δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ, το όφελος θα το έχει η ΠΑΕ” τόνισε.

 

 

Διαβάστε επίσης