Η Περιφέρεια Αττικής “τρέχει” την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως «στηρίζει ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη εκφράζοντας την ανησυχία της για τις καθυστερήσεις σε κομμάτια που εξαρτώνται από την Περιφέρεια.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας για το γήπεδο της ΑΕΚ, με τη δήλωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, αναφέρει:

«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και  τους  τεχνικούς συμβούλους της   ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».

Διαβάστε επίσης