Η πιο σέξι πλευρά της Μαρίας Ιακώβου – Ποζάρει με μπικίνι και… κολάζει

Η Μαρία Ιακώβου, που έγινε γνωστή από την επιτυχία της «Μαύρα μεσάνυχτα», εκτός από πολύ καλή φωνή διαθέτει και αναλογίες μοντέλου. Για ένα διάστημα είχε επιλέξει την αποχή από τη νύχτα, αλλά, πλέον έχει επανέλθει δυναμικά.

Την ίδια δυναμική έχει και ο λογαριασμός της στο Instagram, με τη Μαρία Ιακώβου να ποζάρει όλο και πιο συχνά σέξι φωτογραφίες στο Instagram. Φωτογραφίες με μαγιό που… κολάζουν τους φίλους της στο Facebook. Ανανεωμένη και εκθαμβωτική βλέπει τα likes να πέφτουν… βροχή και ετοιμάζεται για ένα πολύ δημιουργικό χειμώνα.

Η ίδια, σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε δηλώσει ότι «τα social media είναι μία μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη στη διάδοση πληροφορίας τα τελευταία χρόνια και γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή και ασύλληπτα γρήγορα πλέον! Είναι ένα μέσο που θέλει την ισορροπία του στη χρήση, γιατί είναι εξαιρετικά εύκολο να ξεπεράσεις τα όρια αυτής της πληροφόρησης και να φτάσεις στην υπερέκθεση. Και επιδιώκω την επαφή και την απολαμβάνω, ειδικά με ανθρώπους που είναι εκεί για μένα χρόνια και μας ενώνει πια σχέση αγάπης. Αυτή η επαφή είναι για μένα το ζητούμενο, είτε βρίσκομαι πάνω στη σκηνή, είτε πίσω απ’ την οθόνη ενός κινητού»!

Μαρία Ιακώβου για τα μάτια σας μόνο…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα