Η… pole position του Αυγενάκη στο ΕΚΟ Acropolis Rally

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επέβλεψε προσωπικά κάθε πτυχή του φετινού εμβληματικού αγώνα που διαφήμισε την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο

Αν και δεν πρόκειται για Formula 1 αλλά για το ΕΚΟ Acropolis Rally, το επονομαζόμενο «Ράλι των Θεών», που συμπληρώνοντας τέσσερις δεκαετίες ζωής «έστειλε» στις κερκίδες του ΟΑΚΑ περισσότερους από 65.000 οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κράτησε στους τηλεοπτικούς δέκτες θεατές από 150 χώρες του κόσμου, η… pole position μοιάζει να ανήκει στο υφυπουργείο Αθλητισμού και προσωπικά στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Κι αυτό διότι ο Ηρακλειώτης δεν άφησε την κούρσα του promotion του ράλι να τρέξει δίχως πλάνο και σχέδιο. Όπως λένε αυτοί που ξέρουν το παρασκήνιο της προετοιμασίας του αγώνα ο Λ. Αυγενάκης επέβλεψε προσωπικά κάθε πτυχή του φετινού EKO Acropolis Rally, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η βόλτα που έκανε μία ημέρα πριν από την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις ο Κυριάκος Μητσοτάκης φορώντας την αγωνιστική φόρμα έγινε viral θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

Και μόνο για το γεγονός ότι η Ελλάδα προβλήθηκε σε βορρά, νότο, ανατολή και δύση του πλανήτη αποτελεί κεφάλαιο για μελλοντική εκμετάλλευση από τη χώρα.

Όσο για τον ίδιο τον υφυπουργό έχει κάθε δίκιο να νιώθει δικαιωμένος και για το αποτέλεσμα της διοργάνωσης αλλά και διότι δια χειρός του η κυβερνητική πλειοψηφία κέρδισε, όπως φάινεται, εύσημα και μάλιστα σε μία δύσκολη πολιτική συγκυρία γι΄ αυτήν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα