Η προσαρμογή θα κρίνει τον… νέο Ολυμπιακό

Sports Παρασκήνια

Ο κατήφορος που είχε πάρει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, πέρα από τις ευθύνες του έμψυχου δυναμικού του, οφειλόταν και στον τρόπο που παρατασσόταν στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, φέρνουν πλήρη ανατροπή.

Ο Μίτσελ έχει πλέον τα εργαλεία, ν’ αλλάξει τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του Πειραιά, καθώς απέκτησε πανίσχυρες πτέρυγες, όπου και θα μεταφερθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η παρουσία των εξτρέμ Κανός και Μπούτουτσι, αλλάζει τον Ολυμπιακό που θα στηρίζεται πλέον στα άκρα. Από δεξιά θα παίζει ο Ροντινέι και από αριστερά ο Ραμόν με τους δύο εξτρέμ μπροστά τους. Ο Ισπανός τεχνικός είχε κατακριθεί ότι έπαιζε με τρία δεκάρια. Έκανε αυτή την επιλογή που δεν του βγήκε, καθώς θεωρούσε πως δεν υπήρχαν τα κατάλληλα εξτρέμ να στηριχτεί. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Το στοίχημα πλέον είναι κατά πόσο οι νέοι παίκτες θα προσαρμοστούν στην ομάδα. Η αξία τους δεν αμφισβητείται, αλλά αν δεν δέσουν με τους υπόλοιπους μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Και χρονικά περιθώρια στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν.

Ο Κανός, ο Μπούτουτσι, ο Ροντινέι που έχει δώσει ήδη θετικά δείγματα γραφής  και ο Ραμόν  μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά. Και πάνω τους θα στηριχτεί ο Ολυμπιακός στα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν για να κάνει την υπέρβαση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα