Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα μετά το θρίαμβό της στο «Survivor» (φωτό)

Η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου απέδειξε περίτρανα ότι είναι φτιαγμένη από το «υλικό» των νικητών

Λένε ότι αν η ζωή τα φέρνει κάποιες στιγμές έτσι, που λυγίζεις και πέφτεις, τότε αυτό που σε κρατάει στάσιμο δεν είναι το ίδιο το γεγονός ότι έπεσες αλλά το πόση ώρα αφήνεις τον εαυτό σου να κείται στο πάτωμα.

Επίσης, το πόση δύναμη έχεις, όχι μόνο να σηκωθείς ξανά αλλά να διεκδικήσεις και την πρωτιά! Ακριβώς όπως έκανε και η νικήτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», Κατερίνα Δαλάκα, η οποία μπορεί να μην τα κατάφερε την πρώτη χρονιά, τα κατάφερε όμως τη δεύτερη καθώς είχε συμμετάσχει σε αυτό και πέρυσι!

Η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου και κάτοχος χρυσών μεταλλίων έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στον απόηχο της μεγαλειώδους νίκης της, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι εκτός από τη στόφα του νικητή, έχει μέσα της μια δύναμη η οποία δεν είναι δυνατόν να μην εμπνεύσει κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της! Κάπως, κάπου, κάποτε…

«Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε ή όχι! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την Αγάπη και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα! Χωρίς εσάς θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από την χαρά που δίνεις. Να έχετε όλοι υγεία! #survivor2019», ήταν η λεζάντα της νικήτριας.

Συγχαρητήρια!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα