Η ΠτΔ συνάντησε τον δήμαρχο Χανίων

Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση της κ. Σακελλαροπούλου για την έκθεση «1821-2021: Θησαυροί της Μεταεπαναστατικής Ελλάδας, Συλλογή Μιχάλη και Τίνας Κρασάκη»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε σήμερα τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, για να ενημερωθεί  για την πορεία της διοργάνωσης της έκθεσης «1821-2021: Θησαυροί της Μεταεπαναστατικής Ελλάδας, Συλλογή Μιχάλη και Τίνας Κρασάκη».

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία και αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου να παρευρεθεί στα εγκαίνια.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, παρευρέθηκαν  ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Γιάννης Γιαννακάκης, ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης και επιμελητής της έκθεσης Δημήτρης Ανδρεαδάκης και οι συλλέκτες Μιχάλης και Τίνα Κρασάκη.

Νωρίτερα, η κυρία Σακελλαροπούλου είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο του δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδο, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα που απασχολούν την περιοχή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα