Η Queen B εξόργισε τις Αρχές της Αιγύπτου

Τι έκανε η Queen B –όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της– και κατάφερε να εξοργίσει τον πρώην Διευθυντή Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, όταν επισκέφτηκε τη χώρα το 2009;

Ο Zahi Hawass τέσσερα χρόνια μετά την επίσκεψη της Beyonce στην Αίγυπτο, υποστηρίζει πως της απαγόρευσε να επισκεφθεί τις πυραμίδες, μετά την «ηλίθια και αγενέστατη συμπεριφορά της».
Η Beyonce επισκέφτηκε την Αίγυπτο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «I Am» και όπως αποκαλύπτει η Huffington Post η επίσκεψή της στις πυραμίδες ήταν επεισοδιακή.
Ο Hawass μιλώντας μάλιστα, στα τοπικά μέσα, δε δίστασε να αποκαλέσει τη star «είναι ένα ηλίθιο άτομο που δεν καταλαβαίνει τίποτα».

Τώρα σε νέα του συνέντευξη στην εφημερίδα The Independent, ο Ιντιάνα Τζόουνς της Αιγύπτου αποκαλύπτει ότι η Beyonce καθυστέρησε να φτάσει στις πυραμίδες για να ξεκινήσει η ξενάγησή της.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι, τους οποίους ξεναγώ είναι πολύ καλοί και έχουμε γίνει φίλοι. Όμως αυτή η κυρία… Είπε ότι θα έρθει στις τρεις, αλλά με έστησε. Της είπα να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρησή της, αλλά δεν άνοιξε καν το στόμα της», είπε ο αρχαιολόγος.

Μάλιστα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο φωτογράφος της Beyonce πήγε να τον χτυπήσει. «Είχα φέρει μαζί μου έναν φωτογράφο και εκείνη είχε επίσης μαζί της έναν φωτογράφο και έναν σωματοφύλακα. Όταν ο φωτογράφος μου άρχισε να βγάζει φωτογραφίες ο δικός της φωτογράφος άρχιζε να φωνάζει και να χειρονομεί εναντίον του φωτογράφου που είχα φέρει μαζί μου. Τότε λοιπόν κι εγώ τους έδιωξα, αποκάλεσα την Beyonce ηλίθια και έφυγα από τον αρχαιολογικό χώρο», είπε.

 

Διαβάστε επίσης