Η “θεά” Πατούλη “λιώνει” για τον Γιώργο της και εξηγεί τι την… ανάβει (βίντεο)

Η γυναίκα της ζωής του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, μιλάει εκ βαθέων σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή

Πρόκειται για μία γυναίκα με τόσο έντονη προσωπικότητα, που δύσκολα κάποιος άνδρας θα έβρισκε τα κότσια να σταθεί στο πλευρό της! Και όμως, ο πρόσφατα εκλεγείς Περιφεριεάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, το τόλμησε και η σχέση τους στέκεται «βράχος» σε κάθε δυσκολία που συναντούν στην πορεία της κοινής τους ζωής.

Κι εκείνη, όμως παρ’όλο το δυναμισμό της, μαζί του χαίρεται να κάνει ένα βήμα πίσω προκειμένου να του παραχωρεί το έδαφος να προχωράει κι εκείνη να τον καμαρώνει!

Για όλα αυτά μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, στην τηλεοπτική εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου – Κου», προσθέτοντας εκμυστηρεύσεις για διάφορες πτυχές της σχέσης με το σύζυγό της, αλλά και άλλες, που αναφέρονται στα παιδικά της χρόνια:

«Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν να προάγονται γυναίκες δυναμικές. Το να διατηρηθεί ο έρωτας και η αγάπη είναι απλό, αλλά και δύσκολο. Είμαι 32 χρόνια με τον Γιώργο, αλλά έχουμε τόσο πολυποίκιλες ενασχολήσεις, που δεν προλαβαίνουμε να μπούμε σε ρουτίνα! Εγώ είμαι η ευέξαπτη στη σχέση! Τις κρίσεις τις κάνω εγώ κι εκείνος τις διαχειρίζεται! Του αρέσουν οι κρίσεις μου γιατί τον έχω σε εγρήγορση! Δεν είμαι γκρινιάρα, αλλά είμαι απαιτητική! Με θαυμάζει ο άντρας μου, το λέει σε φίλους, αλλά έμενα μου το δείχνει έμμεσα.

»Δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα! Η γυναίκα είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας και αν έχουν αυξηθεί τα διαζύγια είναι επειδή υπάρχει σύγχυση ρόλων. Είναι πολύ αφροδισιακό για τη γυναίκα ο άντρας να κάνει επισκευές στο σπίτι. Ο δικός μου δεν το κάνει αυτό! Δε με ζηλεύει ο άντρας μου, μάλλον είναι εγωιστής και δεν μου το δείχνει. Είμαι πάντα αυθεντική και μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Το να δείχνει μια γυναίκα τη ζήλια και το ενδιαφέρον της κολακεύει τον άντρα, το βλέπω και στον Γιώργο. Και για το ντύσιμο μου, που έχω ακούσει τα μύρια όσα, ο Γιώργος δεν μου έχει πει τίποτα ποτέ! Στα μαθητικά μου χρόνια, επειδή είμαι μοναχοκόρη παραδοσιακής οικογενείας, ήμουν πάρα πολύ του “πρέπει”. Οι συμμαθητές μου από το σχολείο δε με αναγνωρίζουν τώρα!», υποστήριξε η εντυπωσιακή Μαρίνα Πατούλη.

Υποστηρίζουμε πάντα τις γυναίκες -και τους άνδρες- που σε κάθε στάδιο της ζωής τους είναι ο εαυτός τους και δεν διστάζουν να το δείχνουν!

Και σε όποιον αρέσει!

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα