Η “υπέρβαρη” Ριάννα…κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου

Η αυτοβιογραφία της από τον οίκο Phaidon

Η τραγουδίστρια της R&B και της Pop, Ριάννα, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας πλέον, επέλεξε το όνομά της ως τίτλο για την πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία της.Το «Rihanna» λοιπόν , θα περιλαμβάνει περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες  και θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου σε μεγάλο σχήμα από τον οίκο Phaidon. Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των σελίδων,που αριθμεί τις 504  και ζυγίζει… 15 κιλά!!!

Aν και μόλις 31 ετών, παρουσιάζονται γεγονότα και καταστάσεις από τη ζωή της Ρίρι ,από τα παιδικά χρόνια στα Μπαρμπέιντος, τις παγκόσμιες περιοδείες και τις καλύτερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έως τον προσωπικό χρόνο με φίλους και την οικογένειά της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν τη συλλογή απίστευτων εικόνων. Είμαι πολύ ευγνώμων στους ταλαντούχους φωτογράφους και καλλιτέχνες που συνέβαλαν. Εργαζόμαστε για αυτό το βιβλίο εδώ και πάνω από πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ τελικά να το μοιραστώ με όλους» ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσουν τρεις περιορισμένες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της «Ultra Luxury Supreme» που ονομάζεται Stoner και συνοδεύεται από γλυπτή μαρμάρινη βάση, βάρους 907 κιλών.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί μόνο 10. Η Cardi B αγόρασε μία σε δημοπρασία στην εκδήλωση Diamond Ball της Rihanna. Η ράπερ κατέβαλε το ποσό των 110.000 δολαρίων.

Στις 11 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη, είναι προγραμματισμένο πάρτι στο Μουσείο Guggenheim Museum, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της.

Διαβάστε επίσης