Η Ράγιο Βαγιεκάνο επόμενος σταθμός του Δημήτρη Σιόβα

Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Δημήτρη Σιόβα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγες ημέρες. Μετά την αποδέσμευσή του από την Ουέσκα, ήρθε στα πάτρια εδάφη προκειμένου να συνεχίσει να προπονείται και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, αλλά και να περιμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, είχε την επιθυμία να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Σιόβας θα υπογράψει στην ομάδα που τον είχε εξ αρχής στην κορυφή της λίστας της και προσπαθεί να τον αποκτήσει εδώ και σχεδόν έναν μήνα. Και αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Με τον σύλλογο της Μαδρίτης να διατηρεί τον Έλληνα αμυντικό στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο παίκτης θα υπογράψει κλειστό διετές ή τριετές συμβόλαιο με τη Ράγιο, με σκοπό να αποτελέσει τον βασικό της κεντρικό αμυντικό στην επιστροφή της στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο 32χρονος στόπερ είναι ο Έλληνας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 134 αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με Λεγκανιές και Ουέσκα, ενώ παράλληλα έχει ακόμη 10 παρουσίες σε αγώνες ισπανικού Κυπέλλου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα