Η Ρεάλ δένει τον Κουρτουά μέχρι το 2028

Ο 33χρονος Βέλγος τερματοφύλακας ήδη παίζει επτά χρόνια στη Μαδρίτη

Τα τελευταία επτά χρόνια, ο Τιμπό Κουρτουά αποτελεί τον υπερασπιστή της Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας βάλει συχνά-πυκνά την υπογραφή του στις μεγάλες και σπουδαίες επιτυχίες του συλλόγου σε Ισπανία και Ευρώπη!

Η διοίκηση των «μερένχες» εκτιμά απεριόριστα τον Βέλγο τερματοφύλακα, τον οποίο και πιστεύει πολύ και για τα επόμενα χρόνια.

Η «AS», αποκάλυψε πως οι άνθρωποι των Μαδριλένων πήραν την απόφαση να «δέσουν» τον πολύπειρο κίπερ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια, μιας και το τρέχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2026.

Στα χρόνια που βρίσκεται στη Ρεάλ, ο 33χρονος πορτίερε μετρά 282 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει 14 τίτλους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα