Η Σεβίλλη ζήτησε τον Τσιμίκα από την Λίβερπουλ

O ιθύνων νους της Σεβίλλης, ο περίφημος Μόντσι, επικοινώνησε με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να ενημερωθεί για τις προθέσεις της, αναφορικά με τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Μόντσι επισημοποίησε το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που ακόμη περιμένει από τον Κλοπ να του δώσει ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παρά το γεγονός ότι ο «Τσίμι» έχει φέτος μόλις 6 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα των Reds, η πορεία του στον Ολυμπιακό και η δεδομένη ποιότητά του, έχουν κάνει σημαντικούς συλλόγους να επιθυμούν την απόκτησή του. Με τη Σεβίλλη να έχει στόχο, είτε δανεισμό του (με οψιόν αγοράς) είτε την κανονική μεταγραφή του, εάν η Λίβερπουλ αποφασίσει να τον πουλήσει.

Σε αυτή τη φάση, ο αθλητικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Μάικλ Εντουαρντς, μετέφερε στον Μόντσι ότι ο Κλοπ είναι απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει τον παίκτη να φύγει με μεταγραφή. Είναι πιθανό να δεχθεί τον δανεισμό του για έναν χρόνο, ώστε να βελτιωθεί, αλλά θεωρεί ότι ο Τσιμίκας δεν είναι «καμένο χαρτί» για τη Λίβερπουλ. Αντίθετα, πιστεύει ότι μόλις προσαρμοστεί πλήρως στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και βελτιώσει κάποια επί μέρους στοιχεία του παιχνιδιού του (κάτι που ήδη κάνει), τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα