Η showbiz πάει διακοπές στο… «ROMEO»! (ΦΩΤΟ)

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Γιαννιάς θα τραγουδούν ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού! Ανοιχτά και την παραμονή της Παναγίας κατόπιν απαίτησης του κόσμου θα είναι το γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Τι και αν διανύουμε περίοδο διακοπών, το «ROMEO» παραμένει ο πρώτος και αγαπημένος προορισμός της showbiz και του κόσμου για την διασκέδαση τους.

Και ενώ όλα τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής αυτή την εβδομάδα θα παραμείνουν κλειστά, ο Λευτέρης Πανταζής, με τον Γιώργο Γιαννιά, το Γιώργο Δασκαλάκη και την Βασιλική Νταντά, συνεχίζουν δυναμικά και non stop, αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά! Να χαρίζουν αυθεντικά βράδια κεφιού και γλεντιού μέχρι το πρωί. Κάτι που το επιβεβαιώνει περίτρανα και ο κόσμος που γεμίζει κάθε βράδυ το «ROMEO» όπως αντίστοιχα και πάρα πολλοί επώνυμοι που έχει γίνει το στέκι όλων τους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το Δημήτρη Μηλιώνη, η Μαρία Ιακώβου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Πολίτισσα μαγείρισσα Μαρία Εκμετσιόγλου, ο Κυριάκος Κυανός, σε τρελά κέφια δεν θα μπορούσαν να μην ζήσουν από κοντά αυτά που συμβαίνουν μόνο στο «ROMEO» !

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα