Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τις…μπαλαρίνες της

Η παρουσιάστρια του Happy Day διανύει την πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη περίοδο στη ζωή της. Ο ερχομός του γιού της και συνολικά τρίτου παιδιού της με τον Θέμη Σοφό την έχει κάνει μια ευτυχισμένη γυναίκα και μητέρα. Μία ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση πραγματοποίησε αργά το βράδυ η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Χθες λοιπόν η Σταματίνα πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του μικρού Γιαννάκη!

Η παρουσιάστρια πόζαρε κρατώντας τις κόρες της στην αγκαλιά της, μετά από την παράσταση μπαλέτου, στην οποία συμμετείχαν. Αναλυτικά έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία:

«Σήμερα συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Το να βλέπω τις κόρες μας στην σχολική παράσταση μπαλέτου ήταν πολύ συγκινητικό… μια σκηνή που μου φαινόταν πολύ μακρινή όταν τις είχα μωρά στην αγκαλιά μου. Γι αυτό πρέπει να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. Παρεμπιπτόντως αυτή η παράσταση ήταν η καλύτερη αφορμή για την πρώτη “έξοδο” από το σπίτι μετά την γέννηση του Γιαννάκη μας!»

Σήμερα συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Το να βλέπω τις κόρες μας στην σχολική παράσταση μπαλέτου ήταν πολύ συγκινητικό… μια σκηνή που μου φαινόταν πολύ μακρινή όταν τις είχα μωρά στην αγκαλιά μου. Γι αυτό πρέπει να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. 👍🏻😘Παρεμπιπτόντως αυτή η παράσταση ήταν η καλύτερη αφορμή για την πρώτη "έξοδο" από το σπιτι μετά την γέννηση του Γιαννάκη μας! 👶🏻 #family #lovemydaughters #motherof3 #soproud

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Διαβάστε επίσης